Ga terug naar overzicht

Verder gaan dan alleen maar innovatie...

Business Development

 

In een toenemende strijd om de aandacht van de consument zullen we creatief en ondernemend moeten zijn. Productinnovatie, maar ook het toevoegen van waarde, kwaliteit en betekenis zijn van groot belang. En daarna een snelle implementatie en vermarkting van deze nieuwe ideeën.
 
In verrassende leer- en inspiratietrajecten bieden wij andere perspectieven op Business Development. Wij ondersteunen je organisatie bij het vernieuwen en verrijken van de strategie, van de marketing en van innovatie. We bekijken dit gezamenlijk vanuit het perspectief van de ontplooiing van de mensen binnen jouw organisatie. Daarbij komen jullie los van de geëigende paden en verkennen jullie nieuwe wegen. Dit brengt energie, inspiratie en vernieuwing! Met als resultaat dat jullie adequater in kunnen spelen op een continu veranderende markt.
 
In samenwerking met het team of de afdeling binnen jouw organisatie werken we aan:
• Verbinding tussen werk en leren
• Verbinding tussen strategie, innovatie en menselijk gedrag
• Verbinding tussen mensen en organisaties
• Verbinding tussen denken en doen
• Verbinding met verbinden, zoals social media en netwerken

Neem voor meer informatie over Business Development binnen jouw bedrijf contact op met de medewerkers van de Incompany Desk via telefoonnummer 0343-556369 of e-mail advies@debaak.nl

 

Verder kijken en lezen over Business Development