Ralph Blom

Ralph is een dynamische verbinder. In samenwerking is hij open en nieuwsgierig en zoekt hij de overlap met anderen; waarin kan je elkaar versterken? Als gevoelspersoon is hij sensitief voor de congruentie tussen hoofd en hart, want als dat klopt dan ontstaat er magie en kan je bijzondere dingen creeren. En dat is wat hij graag doet.

Hij is een nieuwsgierige reiziger die graag verassende paden bewandelt. Een visionair denker die de vertaling weet te maken naar concrete actie. Want hij kan bijzonder snel schakelen tussen context, content en inhoud. Daardoor kan hij bruggen slaan tussen oud en nieuw, zowel in generaties als in de oude en nieuwe tijdgeest in organisaties.

Als young talent is hij bevlogen op zijn thema's: talentontwikkeling, daring designs (nieuwe leren), traineeships, organisatie innovatie en de grenzeloze generatie. Als creatieve vernieuwer maakt hij deel uit van het innovatieteam. Hij is opgeleid in management, economie en recht, met de specialisatie management van creativiteit en innovatie. Ben je opzoek naar vernieuwing of zoek je een sparringspartner neem dan zeker contact met hem op via r.blom@debaak.nl, +31 6 425 199 46
Laat je verassen!