Jelle Ganzeveld

Jezelf omschrijven is een uitdaging. Ik herken me volledig in hoe Harry Starren (voormalig CEO de Baak) mij bij zijn afscheid omschreef: “Jelle is een early adaptor die in de vernieuwing en in het ongewone het perspectief op verbetering vermoedt. Hij duwt op de deur van de doorbraak”

Ik ben sinds 5 jaar werkzaam bij De Baak waarvan ik de afgelopen 2 jaar met de marketing  nog steeds in mijn DNA,  actief ben op het vlak van innovatie (diensten/producten).  Als lid van het Innovative Design Team hou ik mij bezig met de realisatie van vernieuwende  leerconcepten die bestaan uit  een combinatie van on- en offline leren, welke  bijdragen aan meer efficiency,  effectiviteit en plezier  (blended learning).

Daarbinnen gaat mijn interesse met name uit naar het realiseren van leerervaringen die playfull, attractief en uitdagend zijn. Leerdoelen realiseren door bevlogenheid  ( flow). De inzet van serious  games en de principes van gamification zijn voorbeelden hiervan. Verander leren in een spel!

Ik ben een generalist die altijd denkt vanuit klant perspectief en klant en of markt inzichten. Mijn kracht zit daarbij in mijn strategisch en conceptueel denkvermogen, mijn creativiteit  en het vermogen om, ideeën, mensen, linker en rechter hersenhelft en on-  en offline mogelijkheden te verbinden.

Mijn expertises zijn:  Strategy, Innovatie,  Marketing, Branding, Concepting, Businessdevelopment, Blendedlearning, Serious gaming, Gamification en het Faciliteren van Innovatief Denken.

Vanuit deze expertises ben ik betrokken bij de (re)design van diverse programma’s voor  Baak Open, Baak Incompany en tevens de realisatie van onze eigen  Learining Community. Verder ben ik betrokken bij de realisatie van events zoals ‘Meet The World’ 2013 en ‘de Dag van de Gemeente’ 2012.

Daarnaast ben ik o.a. verantwoordelijk voor de volgende samenwerkingen en of initiatieven: www.managementboek.nl   (gezamenlijk event), www.steelcase.com (realisatie leerruimte van de toekomst), www.tinqwise.nl (blended learning), www.ranj.com (serious gamimg), www.3tgo.com (game based advisory tool), www.teamingstream.com (serious game), www.het-buitenhuis.nl  (kennispartner gaming)....

Waar ik vandaan kom:
Ik heb een achtergrond in Leisure,  Tourism en Service Management (Stenden University & London Metropolitan University) en ben daarna  vele jaren  actief geweest  in de business to business financial services in diverse sales & marketing functies (o.a. Siemens Financial Services).

Via een tussenstap als sales & marketing manager bij een internet start-up  heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van het leren en de human side of enterprise  bij de Baak.

e-mail: j.ganzeveld@debaak.nl