Terug naar overzicht onze aanpak

Korte, eenduidige leerprogramma's die aansluiten op een specifieke vraag

Workshops

Naast lange trainingen bieden wij ook korte, eenduidige en krachtige leerprogramma’s die aansluiten op een specifieke acute leervraag.

In deze workshops van 1 dag wordt de individuele deelnemer geraakt en aan het denken gezet om altijd iets over zichzelf in relatie tot het onderwerp te leren. Zo’n workshop is nooit een tips&trucs- of how-to meeting.

We hebben een aantal basisonderwerpen waar de meeste vraag naar is, maar het is nooit een standaard workshop. De onderhandelingstraining zal bij de ene organisatie anders zijn dan bij de andere. Op maat gesneden betekent immers dat de aanvrager en de achtergrond van de vraag bepalend zijn voor het ontwerp. De deelnemers delen een gemeenschappelijke werkgever, en daarmee een gezamenlijk verleden, een gemeenschappelijke manier van omgaan met elkaar en met hun organisatie. En vaak is de aanleiding voor de vraag van belang voor de vormgeving van de uitvoering. Samen leren binnen de actuele context staat voorop.

Bekijk hier welke maatwerkprogramma's we aanbieden die maximaal 1 dag duren. Daarnaast kunnen de thema's van onze open opleidingen ook aanleiding zijn voor een workshop van een dag.

Neem voor meer informatie, advies of een offerte neem contact op met een van onze adviseurs via 0343-55 63 69.
bel de Baak e-mail de Baakchat met de Baakvraag een offerte van de Baak