Terug naar overzicht onze aanpak

Leren gaat verder dan een optelling van de modules

Aanpak Open opleidingen

De Baak heeft 60 'Open' opleidingen die onderverdeeld zijn in verschillende clusters. Al deze opleidingen en combinaties daarvan kunnen ook als Incompany training gegeven worden. Meer informatie is te vinden op www.debaak.nl/open

Leiderschap
Fundament van Leiderschap;
Wat betekent 'leiding geven' en 'hoe doe IK dat?'. In de lijn of op niet-hiërarchische posities. Dit zijn programma's voor beginnende en ervaren professionals die benieuwd zijn naar de 'essentials' van leidinggeven en hun stijl daarin.
Verdiepend Leiderschap; Je kent de 'basics' van leidinggeven. Nu wil je je in de breedte en diepte verder bekwamen. Je effectiviteit vergroten, je stijl verfijnen… Kies jouw thema en jouw doelgroep in het ruime aanbod voor ervaren leiders.
Senior Leiderschap; Als senior leider wil je voorbij vaardigheden en inhoud kijken. Leiderschap op jouw positie vraagt om zingeving, denken in grotere gehelen, meesterschap. Ontmoet andere leiders op jouw niveau, ontdek waar het jou om gaat.

Persoonlijke ontwikkeling; Maak je gedachten vrij voor nieuwe gezichtspunten en ontsluit al je talenten. Hoe wordt je effectiever in je communicatie, in je omgang met spannende situaties of met andere mensen? Hoe wordt je authentieker en krijg je meer impact? De Baak heeft een ruim aanbod op deze gebieden.

Communiceren; Hoe krijg je dingen voor elkaar in je organisatie? Effectief communiceren begint bij zicht krijgen op je persoonlijke stijl van communiceren. Je versterkt je kwaliteiten en leert op een creatieve manier je ideeën voelbaar te maken. Je krijgt zicht op je belemmeringen. Wij hebben meerdere programma’s voor het versterken van communicatiekracht. 

Adviseren, coachen en veranderen; Alles verandert constant en steeds sneller, en hoe verander je mee? Of je nu beweging wilt veroorzaken als adviseur, coach(ende leider) of verandermanager, in verschillende programma’s bieden wij je inzichten over de niveaus van veranderen, weerstand en tal van andere onderwerpen op dit gebied.

Ondernemerschap; De uitdaging, het plezier, maar ook de handen uit de mouwen: dat zijn de ingrediënten voor ondernemerschap. Al jaren vinden ondernemers bij de Baak antwoord op uiteenlopende vragen: wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen?

Baak Business Academy; Functionele- en bedrijfskundige programma’s met een sterke focus op kennis en vaardigheden. Denk aan projectmanagement, financieel management, bedrijfskunde en HR management. En dankzij de inzet van topprofes-sionals uit de praktijk voldoende aandacht voor de vertaalslag naar de eigen organisatie.

Kijk voor een volledig overzicht van onze programma’s op www.debaak.nl/open

Veel van onze incompanytrainingen worden op maat gemaakt. Wij gaan dan eerst met een organisatie in gesprek om de leervraag te verdiepen en te verfijnen, en eventueel te koppelen aan strategische doelen van een organisatie. Pas daarna gaan we een programma maken waarin verschillende thema's, werkwijzen en gewenste resultaten samenkomen. Daar kunnen onderdelen uit de vaste programma's van de Baak in zitten, maar vaak worden werkvormen of thema's speciaal voor een bedrijf gemaakt of aangepast.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Incompany desk: 070 3690 484