Terug naar overzicht onze aanpak

In dialoog over een actueel vraagstuk dat jouw organisatie raakt

Open diner sessie

Open Diner sessie, Earlybirds Breakfast, Lunch info’s en Ronde Tafels

Voor wie veel te doen heeft overdag of niet in de file wil staan… en toch informatie, discussie en interactie zoekt, kan ‘Early Bird Breakfast', ‘Lunch Info’ of ‘Open Diner sessie’ een oplossing zijn. Een Ronde Tafel kan dat op ieder ander moment ook zijn. 

Wat houdt het in? Tijdens een ontbijt, lunch of diner neemt een inspirerende collega of inleider uit het bedrijfsleven, wetenschap, overheid of creatieve sector de aanwezige medewerkers mee in zijn of haar visie over een bepaald actueel vraagstuk wat jullie organisatie raakt. Dit vraagstuk wordt met jou en/of betrokkenen van te voren vastgesteld. Het is een informele lezing waarin de medewerkers zelf ook actief hun kennis en ervaring delen. Het is een mooie manier om in ongedwongen sfeer bijgepraat te worden over actuele onderwerpen. De dag wordt gefaciliteerd door een begeleider, al dan niet van de Baak. Deze diept het vraagstuk met de deelnemers uit.

Een dergelijke bijeenkomst kan perfect worden ingezet als denktank om medewerkers (opnieuw) met elkaar te betrekken of te komen tot concrete oplossingen.

Neem voor meer informatie, advies of een offerte neem contact op met een van onze adviseurs via 0343-55 63 69.
bel de Baak e-mail de Baakchat met de Baakvraag een offerte van de Baak