Terug naar overzicht onze aanpak

Wat is de verrassing van leiderschap?

Leiderschap trajecten

Leiderschapstrajecten kunnen vele vormen aannemen.

Gaat het om een managementteam dat nauw samenwerkt of juist om managers die verdeeld over verschillende (internationale) vestigingen elkaar bijna niet spreken?

Gaat het om betere communicatie en samenwerking of gaat het om meer ondernemerschap in de organisatie veroorzaken?

Moet je innoveren om de organisatie bestaansrecht te geven voor de toekomst of gaat het over een verdieping in visie op leiderschapskwaliteiten?

Wil je jonge potentials uit je organisatie filteren door een leertraject waar consequenties aan verbonden zijn of wil je je medewerkers van andere komaf met veel talenten een stap verder helpen zodat zij zich beter kunnen profileren binnen de organisatie?

Gaat het om persoonlijk leiderschap of collectief leiderschap?

Wil je oudere werknemers beter om laten gaan met de jongere generatie binnen het bedrijf of moet er een diepgaand verandertraject worden vormgegeven?

Deze en vele andere onderwerpen krijgen wij binnen als ontwikkelingsvraag van organisaties. Er zijn vele mooie en inspirerende trajecten uit voortgekomen. Graag gaan wij met je in dialoog over wat er nodig is in je organisatie. We bekijken welke leervormen en leerinstrumenten de Baak kan aanbieden en welke de organisatie zelf al in huis heeft. Wij gaan er van uit dat organisaties en professionals zelf al heel veel weten en soms behoefte hebben aan nieuwe perspectieven en wellicht een spiegel, om daarna met nieuwe inzichten en inspiratie weer verder te groeien of een andere richting op te bewegen als organisatie. 

Neem voor meer informatie, advies of een offerte neem contact op met een van onze adviseurs via 0343-55 63 69.
bel de Baak e-mail de Baakchat met de Baakvraag een offerte van de Baak