Terug naar overzicht onze aanpak

Een inspirende dag om je organisatie professioneel vooruit te brengen

Business Events

Een business event is meer dan een leuke dag. Het zet je in beweging en helpt je organisatie professioneel vooruit. Ook hier gaat het, net als in onze trainingen, om leren met een blijvend resultaat.

De vorm kan vele gezichten hebben. Leidend daarbij is jullie vraag en doel voor de dag.

Wij organiseerden voor en met Wehkamp een verrassend, leerzaam en ook ontspannend tweedaags event voor circa 550 medewerkers. Leidend die dag waren hun merkwaarden: Actueel, Verrassend, Eigenzinnig en Betrokken. Het was ook een viering dat het goed ging met het bedrijf en tegelijkertijd ook een kijkje in de toekomst.
Voor Vluchtelingen Werk Nederland organiseerden wij een business event om een grote organisatieverandering kracht bij te zetten. Het ging om gezamenlijk de visie en ambitie vorm te geven waarin meerdere groepen mensen wisselend met elkaar in gesprek gingen. Er was daarin een grote variatie in ontmoetingsvormen.

Met KPN en de NS organiseerden wij twee uitreikingen van een Interne ondernemerswedstrijd die feestelijk en tegelijkertijd met verschillende sprekers en met workshops over ondernemen plaats vonden.

Uitgekiende en inspirerende werkvormen die passen bij jouw organisatie
Door ons grote netwerk en ervaring weten we een uitgekiende mix van activiteiten neer te zetten die verrassen en inspireren. Van theater, zingen, schilderen en sport, tot het boeken van topsprekers, het organiseren van prikkelende debatten en discussies, het geven van workshops over talloze onderwerpen en: in de juiste mix voor jouw organisatie.

Denken voorbij het moment
Goede voornemens verdwijnen vaak in de waan van alle dag. Wil je het effect van het evenement verlengen? Weet dan dat de Baak expert is in het ontwikkelen van meerjarige programma’s gericht op duurzame ontwikkeling. Maar ook bij het organiseren van een enkel evenement denken we op de lange termijn en aan manieren om energie op te wekken, vast te houden en om te zetten in blijvend resultaat.

Samen een ervaring creëren die deelnemers raakt
Culinair en facilitair werken op topniveau is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Onderscheidend is dat de belevingen worden ingezet om een totaalervaring te creëren die deelnemers raakt, die hen aanzet tot reflectie en leren, die prikkelt en in beweging brengt. Denk aan een labyrint van tafels in het restaurant, een ‘natuurlijke’ eetplaats, tenten op buitenlocaties om workshops te houden etc. Culinair staat de Baak niet alleen voor biologisch, duurzaam en vitaal, maar bieden we ook de mogelijkheid om een culinaire beleving te creëren die aansluit bij het evenement.

Ontmoeten is beleven: laat je inspireren door bos, zee of stad
Golven, strand, wind en oneindige ruimte... Tegen dat decor ontmoeten mensen elkaar bij de Baak Seaside in Noordwijk. Landgoed de Horst in Driebergen biedt een unieke plek waar werk en studie, natuur en cultuur, sport en ontspanning samenkomen. Op onze toplocatie in Antwerpen bieden we de mogelijkheid de bruisende stad te benutten als onderdeel van een bijeenkomst.

Neem voor meer informatie, advies of een offerte neem contact op met een van onze adviseurs via 0343-55 63 69.
bel de Baak e-mail de Baakchat met de Baakvraag een offerte van de Baak