Leerlingen Baak Hospitality (Keuken, Restaurant, Receptie en Reserveringen)

Locatie: Driebergen en Noordwijk
Dienstverband: in overleg
Solliciteer Online

Voor onze locaties de Baak Seaside in Noordwijk en Landgoed de Horst in Driebergen zijn we op zoek naar leerlingen (BBL) voor de afdelingen keuken, restaurant, reserveringen en receptie voor het leerjaar 2015-2016 (start per 1 september 2015).

Functie informatie

Baak Hospitality is onderdeel van de Baak en is specialist in het accommoderen van leren. Op alle locaties (Driebergen, Noordwijk en Antwerpen) is ruimte voor ontplooiing, initiatief, vrij associëren, het uitdagen van bekende standpunten en het ontwikkelen van eigenzinnige creativiteit. Daarbij is niet alleen de inhoud van de bijeenkomst maar juist ook de faciliteiten en gastvrijheid een factor voor de beleving van een leeromgeving. Baak Hospitality richt zich op de ontwikkelingen en trends rondom leren en ontmoeten in een gastvrije sfeer. Vitaal consumeren op de locaties, zowel fysiek als mentaal, dat maakt de leeromgeving nog intenser.

Jouw Profiel

  • Je bent gastvrij, hebt een klant- en servicegerichte instelling en hebt een representatieve uitstraling.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft initiatief te tonen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen in een voortdurende veranderende omgeving.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent leergierig, flexibel en accuraat, hebt oog voor detail en je kunt onder druk werken. 

Meer Informatie

Voor meer informatie over Baak Hospitality zie www.baakhospitality.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering