deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Accountmanager Baak Hospitality

Dienstverband: Freelancer met een vast karakter, minimaal een jaar met uitloop voor verlenging
Solliciteer Online

Accountmanager Baak Hospitality
 
De Baak
De Baak is de plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen, met volop dynamiek en alle ruimte om even stil te staan. Met als doel: goed en authentiek leiderschap.

Baak Hospitality
Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement en deze zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed De Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk.

Baak Hospitality is specialist in het accommoderen van leren en ontwikkelen. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere aanbieders zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen. Baak Hospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt en optimaal kan trainen, leren en zichzelf ontwikkelen.

De afdeling Baak Boeking zoekt de juiste leerlocatie voor haar relaties. Dat kan een van de eigen locaties zijn, maar ook een andere bijzondere locatie. Binnen het team Baak Boeking hebben wij op dit moment een vacature voor een extern georiënteerde, commercieel, creatief en ruimdenkende Accountmanager met gevoel voor persoonlijke aandacht en bewezen ‘hunter’ capaciteiten.

Functie informatie

Realiseren van omzetdoelstellingen door het verkopen van ons serviceconcept aan nieuwe klanten alswel aan bestaande accounts. De doelgroep van Baak Hospitality zijn klanten die op zoek zijn naar een locatie om hun eigen training/bijeenkomst te accommoderen. Je eerste gesprekspartner is veelal een management assistent. Daartoe o.m.:

 • acquisitie van nieuwe accounts die gebruik maken van onze locaties
 • bezoeken van vooral zakelijke accounts, intermediairs en andere (potentiële) relaties ter verhoging van de omzet of van de naamsbekendheid
 • afsluiten van contracten en binnenhalen van jaarplanningen;

Verzorgen van een goed relatiebeheer ten behoeve van het in stand houden/uitbouwen van een optimale commerciële binding (belangrijkste relaties. Daartoe o.m.:

 • bezoeken van relaties
 • verrichten van after sales-activiteiten (nabellen en bezoeken)
 • vertegenwoordigen van de organisatie op bijeenkomsten en bij bijzondere (privé) gebeurtenissen/activiteiten voor bepaalde relaties; verzorgen van attenties
 • registreren van contacten en bewaken van de opvolging ervan in ons CRM- systeem genaamd VIPS
 • leveren van bijdragen aan de opzet van het jaarlijks verkoopplan, de ontwikkeling van acties e.d.

Het belangrijkste onderdeel van de functie is het zorgen voor new business voor onze locaties.

Je rapporteert aan de Yieldmanager.

Jouw Profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie
 • bewezen 'hunter' kwaliteiten
 • je bent commercieel ingesteld en bent in staat op een andere manier te denken
 • je hebt aandacht voor je klanten, bent enthousiast en hebt een representatieve uitstraling
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
 • je bent daadkrachtig, hebt overredingskracht en bent creatief in het binden van relaties aan ons concept

Meer Informatie

Werken voor de Baak betekent werken in een omgeving waarin beweging en creativiteit hand in hand gaan, waar ondernemingszin en serviceverlening de cultuur bepalen.

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Tanja Kivits, Yieldmanager,  via telefoonnummer 0343 55 61 79 of mail je motivatie + CV naar solliciteren.hospitality@debaak.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Omschrijving Profiel Duur Investering