Stagiair Reserveringen - Baak Boeking

Locatie: Driebergen of Noordwijk
Dienstverband: stageperiode in overleg (minimaal 20 weken)
Solliciteer Online

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. BaakHospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt! Zie voor meer informatie www.baakhospitality.nl.

 

Binnen Baak Hospitality zijn we op zoek naar een Stagiair Baak Boeking. Baak boeking is de reserveringsafdeling die de juiste leerlocatie voor haar relaties adviseert. Dat kan een van de eigen locaties zijn, maar ook een andere bijzondere locatie.

Functie informatie

Werkzaamheden die je o.a. bij ons gaat leren

* Aannemen en administratief verwerken van interne en externe reserveringsaanvragen (telefonisch en per e-mail) voor leerruimten en kamers

* Verzamelen van informatie met betrekking tot de reserveringen en produceren van interne worksheets
*
Communiceren van gastenwensen naar collega’s en afdelingshoofden

* Behandelen van uitstaande opties en voorkomende wijzigingen in boekingen
*
Verzorgen van diverse overzichten met betrekking tot reserveringen, kamerbezettingen e.d.

 

Jouw Profiel

Wil je veel leren en volg je een MBO opleiding met richting hospitality of evenementen dan bieden wij jou een leerzame stageplek.

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tanja Kivits - 0343 - 55 6163 of mail direct je motivatie en cv naar stage@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering