Leerling Gastheer/Gastvrouw - BBL

Locatie: Noordwijk
Dienstverband: Leerjaar (1 september t/m 31 augustus)
Solliciteer Online

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. Baak Hospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt! Zie voor meer informatie www.baakhospitality.nl.

Binnen Baak Hospitality hebben wij op alle afdelingen leerplekken.

Functie informatie

Voor onze restaurant- en banqueting afdeling in Noordwijk zijn wij op zoek naar een leerling die de opleiding tot gastheer/gastvrouw volgt.
Je ontvangt onze gasten en serveert ontbijt, lunch, break, borrels en diner. Daarnaast zorg je dat de leerruimten en openbare lounges er netjes uitzien.

 

Jouw Profiel

Wil je veel leren en volg je een opleiding met richting gastheer/gastvrouw, hospitality of evenementen dan bieden wij jou een leerzame leerplek.

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Schussler, Restaurant Manager via onze receptie op nummer 071 369 01 00 of mail direct je motivatie en cv naar stage@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering