deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Kunst

'Kunst kan geen kwaad' Maarten Biesheuvel

Exposities de Baak Seaside en Landgoed de Horst, geopend van maandag t/m vrijdag (tijdens kantooruren).
Informatie - Curator Jan van der Veer  naarjan@gmail.com 

Landgoed de Horst, Driebergen

 inekehans-90 In samenwerking met Ineke Hans, een internationaal vermaard ontwerpster is een speciaal op maat gemaakte collectie van meubels ontwikkelt voor de Lounge van het Landhuis. Het ontwerp is uniek en komt met 'Baak’ label op de markt. Het  refereert aan leren, aan inrichting op scholen. Sterk door eenvoud en helder in constructie. 
Lees verder 

Poëzie
Hannah van Wieringen 
 
tot 30 juni, receptie Landgoed de Horst

Hannah van Wieringen In hier kijken we naar…haar debuutbundel beschrijft Hannah van Wieringen een naadloze nacht in de stad...ze temt een zeepaardje, telefoneert voor een open raam, is sceptisch over wat de taal vermag en bezingt toch het woord alles...
Lees verder 

Expositie Banning + restaurant + Blauwgedicht
Rosemin Hendriks 
 
14 januari tot 10 april 2014, Banning + restaurant + Blauwgedicht 

De tekeningen van Rosemin Hendriks ontstaan vanuit foto’s die ze van zichzelf maakt. In haar werk gaat het niet om wie ze is of hoe het met haar gaat, maar om wat zij wil laten zien, steeds weer nieuwe versies van zichzelf.
Lees verder

Jaap Kroneman (Roermond 1968) is vooral onbekend gebleven met zeer uiteenlopend werk. Van begin af aan is hij wars van thematiek, onderwerp, media, methode of catagorie.
Lees verder  

Caravan, een kunstwerk van Alphons ter Avest    

Het beeld is ontstaan nadat bij het strippen van een caravan een houten constructie aan het licht kwam dat het karakter heeft van Duits gevelvakwerk.
Lees verder

De Baak Seaside, Noordwijk
Tentoonstelling Lounge/Rondom Patio, de Baak Seaside

UITSTEKENDE ZEE
Joop Striker
10 januari  – 10 april 2014

Joop-Striker-90 …dat een zee uitstekend kan zijn…een vlieger groter dan het dak…gammele bootjes van papier een beeldende herkenbaarheid bevatten of paardebloemen blauw zijn en ‘het vooraanstaande’  bijna letterlijk gezien kan worden…
Lees verder

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering