Kunst

'Kunst kan geen kwaad' Maarten Biesheuvel

Exposities de Baak Seaside en Landgoed de Horst, geopend van maandag t/m vrijdag (tijdens kantooruren).
Informatie - Curator Jan van der Veer  naarjan@gmail.com 

Landgoed de Horst, Driebergen

Joanneke Meester
15 april – 11 juli 2014, Banning > restaurant

Joanneke-Meester-90-3 Joanneke Meester verwierf internationale bekendheid met het pistooltje dat ze maakte van haar eigen huid.
Lees verder

Steven van Beek
7 april – 11 juli 2014, personeelsrestaurant De Waag

Steven van Beek maakt abstracte schilderijen die zich laten lezen als dynamische landschappen.
Lees verder

Ineke Hans

 inekehans-90 In samenwerking met Ineke Hans, een internationaal vermaard ontwerpster is een speciaal op maat gemaakte collectie van meubels ontwikkelt voor de Lounge van het Landhuis. Het ontwerp is uniek en komt met 'Baak’ label op de markt. Het  refereert aan leren, aan inrichting op scholen. Sterk door eenvoud en helder in constructie. 
Lees verder 

Poëzie
Hannah van Wieringen
tot 30 juni, receptie Landgoed de Horst

Hannah van Wieringen In hier kijken we naar…haar debuutbundel beschrijft Hannah van Wieringen een naadloze nacht in de stad...ze temt een zeepaardje, telefoneert voor een open raam, is sceptisch over wat de taal vermag en bezingt toch het woord alles...
Lees verder 

Jaap Kroneman

Jaap Kroneman (Roermond 1968) is vooral onbekend gebleven met zeer uiteenlopend werk. Van begin af aan is hij wars van thematiek, onderwerp, media, methode of catagorie.
Lees verder  

Caravan, een kunstwerk van Alphons ter Avest

Het beeld is ontstaan nadat bij het strippen van een caravan een houten constructie aan het licht kwam dat het karakter heeft van Duits gevelvakwerk.
Lees verder

De Baak Seaside, Noordwijk
Tentoonstelling Lounge/Rondom Patio, de Baak Seaside

Building reality
Marcel Doorduin
11 april – 11 juli

Marcel-Doorduin-90 Je hebt niet zomaar toegang tot de werkelijkheid. Het is niet zo dat je 's ochtends je ogen open doet en de hele wereld met alle zin en betekenis zomaar aan je voeten ligt. Je moet de werkelijkheid, wat dat ook is, een vorm en een betekenis geven. Zonder ideeën en veronderstellingen over hoe de wereld in elkaar zit zou alles vormeloos en zinloos zijn.
Lees verder

  Omschrijving Profiel Duur Investering