opleidingen

Winterprogrammas

6  opleidingen gevonden:

  • Eigenlijk ben jij de leider, al heb je geen formele leidinggevende positie. Je geeft richting aan een groep mensen zonder hiërarchische bevoegdheid: een vak apart! Ontdek in deze training hoe jij leiding geeft zonder macht, vanuit je kracht.
  DOELGROEP: Adviseurs,Beleidsmedewerkers, HR-consultants, Professionals, Project- en programmamanagers, Projectleiders, Stafmedewerkers, Senior professionals
  DUUR: 4 dagen. Na drie maanden gevolgd door een telefonische outtake van 30 minuten met de trainer.
  LOCATIE: Driebergen
  INVESTERING: € 2.500,00
 • ZomerLAP
  • Ben jij ook zo eigenwijs, dat je juist aan het begin van het nieuwe jaar je leidinggevende geest wilt scherpen? Goed voorbereid het nieuwe seizoen wilt starten met hernieuwde kennis en ervaring over het aansturen van die ‘eigenwijze’ professionals in je team? Schrijf je dan in voor het verkorte WinterLAP programma van 4 aaneengesloten dagen.
  DOELGROEP: Leidinggevenden, managers, professionals
  DUUR: 4 aaneengesloten dagen
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: € 2.500,00
 • Winterprogrammas

  De WinterBaak Leren Leiden

  • Wil je goed voorbereid het nieuwe jaar ingaan in je rol als leider? Schrijf je dan in voor het verkorte Winter Leren Leiden programma van 4 aaneengesloten dagen tijdens de WinterBaak in Driebergen.

   In dit praktijkgerichte vierdaagse programma leer je jezelf als leider beter kennen en je visie verder ontwikkelen. Doelgroep van deze training zijn mensen die sinds kort leidinggeven of dit komend jaar gaan doen. Uit profit en non-profit.
  DOELGROEP: Leidinggevenden, managers, professionals
  DUUR: 4 dagen aaneengesloten
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: € 2.500,00
  • Je wilt jezelf wel verder ontwikkelen als manager, maar de hectiek van alle dag laat het niet toe. Je merkt dat manager een vak is en je niet meer kunt voortbouwen op je bestaande kennis (van de inhoud). Je merkt dat het niet meer de ‘gelijke’ zijn van je collega’s van alles met je doet. Maar je hebt niet de tijd om het hele reguliere programma te volgen. Nu een mooie kans om in een korte en krachtige versie de basis skills van managen eigen te maken in een mooie winterse omgeving.
  DOELGROEP: Leidinggevenden, middel managers, afdelingshoofden
  DUUR: 4 dagen aaneengesloten
  LOCATIE: Driebergen
  INVESTERING: € 2.500,00
 • Adviseren, Coachen en Veranderen

 • winterpeiv
  • Persoonlijk en professioneel groeien met het winterprogramma Persoonlijke Effectiviteit in het sturen van Verandering.
  DOELGROEP: leidinggevendenden, projectmanagers, professionals, zelfstandig ondernemers
  DUUR: 4 dagen
  LOCATIE: Driebergen
  INVESTERING: € 2.500,00
 • Professioneel Adviseren
  • Als echte specialist en adviseur in je vakgebied moet je sterk in je schoenen staan. Daarom is het van belang dat je weet waar jouw valkuilen liggen en waar je kracht. Onder het motto ‘stilstaan en verdergaan’ brengt het winterprogramma Professioneel Adviseren verdieping en verbreding in je rol tijdens adviesprocessen en je persoonlijke effectiviteit. Hoe meer je leert over jezelf én je rol als adviseur, hoe gemakkelijker mensen naar je zullen luisteren en hoe steviger de relatie met je (interne) klant.
  DOELGROEP: beleidsmedewerkers, HR-consultants, professionals, interne/externe adviseurs, stafmedewerkers
  DUUR: 1 module (11 dagdelen)
  LOCATIE: Driebergen
  INVESTERING: € 2.500,00
  Omschrijving Profiel Duur Investering