opleidingen

Senior Leiderschap

4  opleidingen gevonden:

 • Baak Leiderschap Programma
  • - Versterk je identiteit als leider -

   Goed leiderschap begint bij zelfkennis. Weten wie je bent en wat je beweegt is een essentiële voorwaarde voor succes als leider. Door authentiek te zijn, open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider en te leren hoe jij op een andere manier kunt bijsturen en beïnvloeden, vergroot je je impact in je organisatie.
  DOELGROEP: Directieleden, Leidinggevenden, Senior leidinggevenden
  DUUR: Telefonisch intakegesprek en 5 modules
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: € 8.340,00
  • De Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program verbindt al sinds 1956 leiderschap met ondernemerschap. Deelnemers leren de kracht tot verbinden en inspireren (leiderschap) en het vermogen zaken in de wereld te zetten (ondernemerschap). Het vergroten van je strategische en persoonlijke intelligentie zijn belangrijke resultaten.
   De opleiding is gebaseerd op de meest moderne leermethoden geworteld in de leerfilosofie van de Baak. Zoeken naar nieuwe verbindingen, het opdoen van andere perspectieven en voorbij bestaande kennis.
  DOELGROEP: Mensen die het verschil willen en kunnen maken: directieleden, ondernemers, leidinggevenden, (senior) beslissers. Met minimaal 5 tot 8 jaar leidinggevende ervaring of van vergelijkbare aard.
  DUUR: 7 modules (5 x 3,5 dag, 1x 5 dagen en 1 x 8 dagen en een 4-tal losse dagbijeenkomsten) gedurende 1 jaar
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk - China of India
  INVESTERING: € 19.295,00
  • Je bent al verder in je carrière dan de meeste mensen ooit zullen komen. In zakelijk en professioneel opzicht is er eigenlijk niets mis, maar het succes blijkt je ambities toch minder te vervullen, dan je altijd had gedacht. Deep down heb je het gevoel, of sterker nog: de overtuiging, dat je talenten als leider in een voortdurend veranderende omgeving veel verder reiken.
  DOELGROEP: Directieleden, Senior leidinggevenden, Hoger management
  DUUR: 4 modules: 3 x 4 dagen en 1 x 2 dagen. Inbetweendagen: 2 x 1 dag
  LOCATIE: Noordwijk - Driebergen
  INVESTERING: € 10.190,00
 • Bezielend Leiderschap
  Senior Leiderschap

  Bezielend Leiderschap (BZL)

  • Je hebt een leidende rol in jouw organisatie, bent gedreven en wilt bijdragen aan iets dat groter is dan jijzelf. Vanuit passie en bevlogenheid je omgeving in beweging krijgen en motiveren. Maar hoe wordt je een bezield en krachtig leider die anderen inspireert? Laat bijdragen aan een ‘hoger plan'? Dit leiderschapsprogramma is een ontdekkingstocht van drijfveren, via passie en visie naar geïnspireerd bouwen aan een grootse toekomst.
  DOELGROEP: Directieleden, Leidinggevenden, Managers
  DUUR: 2 modules van 3 dagen (2 x 8 dagdelen) + 1 module van 1 dag
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: € 4.399,00

  Omschrijving Profiel Duur Investering