opleidingen

Senior Leiderschap

4  opleidingen gevonden:

 • Baak Leiderschap Programma
  • - Versterk je identiteit als leider -

   Goed leiderschap begint bij zelfkennis. Weten wie je bent en wat je beweegt is een essentiële voorwaarde voor succes als leider. Door authentiek te zijn, open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider en te leren hoe jij op een andere manier kunt bijsturen en beïnvloeden, vergroot je je impact in je organisatie.
  DOELGROEP: Directieleden, Leidinggevenden van leidinggevenden, Senior leidinggevenden
  DUUR: Telefonisch intakegesprek en 5 modules
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: € 8.340,00
 • Senior Leiderschap

  The Baak LEAP

  • De Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program verbindt al sinds 1956 leiderschap met ondernemerschap. Deelnemers leren de kracht tot verbinden en inspireren (leiderschap) en het vermogen zaken in de wereld te zetten (ondernemerschap). Het vergroten van je strategische en persoonlijke intelligentie zijn belangrijke resultaten.
   De opleiding is gebaseerd op de meest moderne leermethoden geworteld in de leerfilosofie van de Baak. Zoeken naar nieuwe verbindingen, het opdoen van andere perspectieven en voorbij bestaande kennis.
  DOELGROEP: Mensen die het verschil willen en kunnen maken: directieleden, ondernemers, leidinggevenden, (senior) beslissers. Met minimaal 5 tot 8 jaar leidinggevende ervaring of van vergelijkbare aard.
  DUUR: 7 modules (5 x 3,5 dag, 1x 5 dagen en 1 x 8 dagen en een 4-tal losse dagbijeenkomsten) gedurende 1 jaar
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk - China of India
  INVESTERING: € 19.295,00
 • Bezielend Leiderschap
  Senior Leiderschap

  Bezielend Leiderschap (BZL)

  • Je hebt een leidende rol in jouw organisatie en je wilt het verschil maken. Je hebt een dosis werk- en levenservaring en de nodige training gevolgd op het gebied van persoonlijke- en professionele(leiderschaps)ontwikkeling. Je bent toe aan een intens, diepgaand, maar ook praktisch leiderschapsprogramma, de modellen en theorieën voorbij. Hoe word je een krachtig en inspirerend leider die anderen meeneemt in jouw missie Hoe geef je leiding vanuit innerlijke rust en gemak? Dit uitzonderlijke leiderschapsprogramma is een ‘experience’ en vergt moed tot diepe zelfreflectie. Een van onze deelnemers schreef: “Na deze training ben je niet meer dezelfde (maar eigenlijk juist meer jezelf) als ervoor”.
  DOELGROEP: Directieleden, leidinggevenden, senior projectleiders of andere senior professionals die de regie willen (her)nemen.
  DUUR: 2 modules van 3 dagen (2 x 8 dagdelen) + 1 module van 1 dag
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: € 4.399,00
  • Naast het ondernemen merk je dat er steeds meer managementtaken van jou worden verwacht. Is dat ook wat jij wilt? Kan het ook anders? Je wilt dat iedereen in het bedrijf een betrokken en ondernemende houding heeft. Hoe creëer je dat? Hoe zorg je dat iedereen wel dezelfde kant opgaat en ook de nodige verantwoordelijkheid, eigenaarschap en lef laat zien? Je wilt naar een ondernemend bedrijf dat kan groeien zonder meer managers aan te nemen. Je wilt een zelf organiserende onderneming die gericht is op zelfsturing in teams, waardoor je snelheid en wendbaarheid houdt.
  DOELGROEP: Ondernemers: Directeur/eigenaren van bedrijven die anders willen organiseren naar een zelfsturende organisatie.
  DUUR: Deze training bestaat uit, startsessie 3 uur, 4 webinars van 1,5 uur en 5 x business consults van 1 dagdeel.
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: Op dit moment niet beschikbaar.

  Omschrijving Profiel Duur Investering