opleidingen

Verdiepend Leiderschap

9  opleidingen gevonden:

  • Sterker in je positie en meer plezier in je werk door een meer balans en energie! Wordt zo een vitale leider die het verschil maakt met je team.
  DOELGROEP: Minimaal 3 jaar (informeel) leidinggevende ervaring. In staat om vanuit de leiderschapsrol te kijken naar zichzelf/medewerkers/de organisatie. Heeft invloed (formeel/informeel) op stakeholders binnen de organisatie om de stap naar een meer vitale organisatie te maken.
  DUUR: 1e module 2 dagen; 2e module 1 dag, 2 coachinggesprekken
  LOCATIE: Noordwijk - Driebergen
  INVESTERING: € 2.295,00
 • LAP
  • Als leidinggevende in een professionele organisatie heb je veel te verstouwen. Jouw leiderschap in een team van talentvolle en tegelijkertijd (eigen)wijze medewerkers, vraagt beheersing van een subtiel spel van geven en nemen, waardoor samenwerking ontstaat. Jij bent de baas, maar zij weten het vaak net zo goed en soms zelfs beter. Hoe ga jij daarmee om? Hoe stuur en stimuleer je een groep van dergelijke autonome kenniswerkers c.q. (eigen)wijze professionals?

   Op dinsdag 12 februari 2013 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van LAP.
   Je kunt je aanmelden via debaak events / proeverij-baak-open-opleidingen of via doorklikken naar de LAP pagina.
  DOELGROEP: Leidinggevenden, managers, project/programmaleiders
  DUUR: 2 modules van 3 dagen
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: € 3.910,00
 • YEP
  Verdiepend Leiderschap

  Young Executives Program (YEP)

  • Het Young Executives Program (YEP) is een intensief leiderschapsprogramma dat bestemd is voor leidinggevenden tussen de 28 en 40 jaar, die hun persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun leiderschap een stevige impuls willen geven. In YEP verlaat je je comfortzone. Figuurlijk, door te leren schakelen tussen rust en hectiek. Maar ook letterlijk, met een Real Life Businesscase in het buitenland.
  DOELGROEP: leidinggevenden, middel managers, ondernemers, projectleiders, afdelingshoofden
  DUUR: 44 dagdelen verdeeld over 1 Kickoff en 5 modules
  LOCATIE: Noordwijk - Driebergen
  INVESTERING: € 11.495,00
 • Young Executives Program Compact
  Verdiepend Leiderschap

  Young Executives Program Compact

  • Het gaat allemaal pijlsnel. Je talenten hebben je ver gebracht. Je hebt hard gewerkt om hier te komen. Maar je merkt ook dat er nu iets anders van je wordt gevraagd. Doorgaan op de manier die je al kent is niet meer voldoende. Tijd om je leiderschap onder de loep te nemen. YEP Compact helpt je daarbij.

   YEP Compact leert je jezelf te leren kennen in het hele speelveld. Zodat je in je kracht kan gaan staan en je blikveld verruimen. Zo krijg je betere kijk op wat er om je heen gebeurt. Je begrijpt hoe en wanneer je in beweging dient te komen. Meer effect door minder te doen. De 'juiste dingen doen' wordt belangrijker dan 'de dingen juist doen'. Zo wordt je steviger en leer je om op heldere wijze bij te dragen aan de koers van je organisatie.
  DOELGROEP: leidinggevenden, middel managers, ondernemers, projectleiders, afdelingshoofden
  DUUR: 10 dagen verdeeld over 5 modules en 1 duo-coachinggesprek, 25 dagdelen totaal
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 7.920,00
 • LRO
  • Leidinggeven in de(semi)publieke sector is bepaald geen sinecure. Het enige dat zeker is, is dat alles morgen weer anders kan zijn. Hoe haal je in zo’n omgeving het beste uit je medewerkers en jezelf? Kun je jouw persoonlijke effectiviteit als leider vergroten?

  DOELGROEP: Leidinggevenden, Middel managers, Projectleiders, Afdelingshoofden, Project- en programmamanagers.
  DUUR: In totaal 27 dagdelen. Persoonlijke intake gesprekken + 4 modules (incl. avondprogramma) + terugkomdag (mod 1 - 3 dagen, mod 2 - 2 dagen, mod 3 - 3 dagen, mod 4 - 2 dagen, terugkomdag). De modules vinden plaats in Driebergen en Noordwijk. Zie bij tab data/inschrijven welke module op welke locatie plaatsvindt.
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: Niet van toepassing - deze cursus wordt uitsluitend BTW-vrij aangeboden
 • Verdiepend Leiderschap

  High Performance Leadership (HPL)

  • In een tijd waarin organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?
  DOELGROEP: Managers, directeuren, projectleiders, programmamanagers
  DUUR: 2 modulen, 11 dagdelen en coachingsgesprek
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: € 3.795,00
 • Coachend Leiderschap
  Verdiepend Leiderschap

  Coachend Leiderschap (COL)

  • Je geeft leiding aan een team en wilt dat je medewerkers zelf meer verantwoordelijkheid gaan pakken. Dat ze initiatief nemen in waar ze goed in zijn. En zich ontwikkelen vanuit innerlijke gedrevenheid in plaats van dat jij ze moet motiveren. In de training Coachend Leiderschap leer je op effectieve en flexibele manier je medewerkers in beweging brengen. “Je vangt niet meer de vis, maar leert ze vissen”.

  DOELGROEP: Leidinggevenden
  DUUR: 2 modules van 2 dagen (incl. 1 avond per module), samen 10 dagdelen en tussentijds coachingsgesprek
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: € 3.600,00
 • LVV
  Verdiepend Leiderschap

  Leiderschap voor Vrouwen (LVV)

  • De basis voor je carrière is gelegd en het ziet er solide uit. Je bent de dertig gepasseerd, beschikt over de 'harde' kennis‚ die nodig is en je geeft al enkele jaren leiding. Op basis van talent en ambitie ben je al ver gekomen. Maar je wilt verder, doorgroeien naar een invloedrijkere positie. Het programma Leiderschap voor Vrouwen van de Baak maakt je bewust van je eigen kracht en kwaliteiten. Het laat je zien welke kansen en bedreigingen er als vrouwelijk talent op je afkomen. En het biedt je de steun van een mentor, die zelf een invloedrijke functie vervult.
  DOELGROEP: Managers, Professionals, Leidinggevenden, Vrouwen
  DUUR: 8 dagen (incl. avondprogramma) en 2 intervisie- & dinersessies (middag en avondprogramma) Totaal 20 dagdelen
  LOCATIE: Driebergen
  INVESTERING: € 6.030,00
 • Verdiepend Leiderschap

  Leiden met Visie en IMPACT! (LVI)

  • Je hebt de ambitie om jouw afdeling en organisatie verder te brengen en je wil daar regie in voeren. Je hebt goede ideeen die je tot uitvoer wil brengen zodat je meestuurt in beleid, visie en strategie. De training Leiden met Visie en Impact levert je inspiratie, impact en gerichte interventies op zodat je je ambities waar kan maken.
  DOELGROEP: Leidinggevenden, managers, project/programmaleiders
  DUUR: 2 modules van 6 dagdelen en 1 dagdeel intervisie op de Baak
  LOCATIE: Noordwijk - Driebergen
  INVESTERING: € 3.950,00

  Omschrijving Profiel Duur Investering