de ZomerBaak Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering

 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
 • Koen de Boer
  Functie: Programmamaker
  Koen de Boer heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en -sociologie. Mensen vormen wat hem betreft de optelsom van een organisatie. Een verandering of verbetering begint bij de mens in zijn context. De mensgerichte aanpak van de Baak spreekt hem daarom aan. Binnen de programma's houdt hij zich bezig met de optimalisatie van het leerrendement voor de deelnemers. Het excelleren van de mens binnen zijn organisatie en vakgebied heeft daarbij zijn grootste focus.
 • Nienke Plompen
  Functie: trainer
  Nienke Plompen is werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck - DBR. Ze traint mensen in communicatie en persoonlijke groei. Daarnaast adviseert ze organisaties bij innovatie en verbetering. Change management bestaat volgens haar uit het doorbreken van niet-effectieve patronen en het versterken van eigenheid. In haar werk als trainer, coach en procesbegeleider combineert ze de dagelijkse praktijk met de onderstroom en humor met diepgang. Daarbij is zij zeer scherp in haar feedback, waardoor mensen en teams hun (leer)doelen niet kunnen missen. Zij is vaste facilitator van innovatie- en veranderingsprocessen bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat. Tevens is zij kerntrainer van DBR Business NLP opleidingen. Nienke heeft een technische achtergrond, studeerde Industrieel Ontwerpen (specialisatie innovatiemanagement) aan de TU Delft en is internationaal gecertificeerd Business NLP trainer. Nienke werkt graag voor organisaties die trots zijn op hun werk, hun product en hun bijdrage aan de wereld.
  Omschrijving Profiel Duur Investering