de ZomerBaak Professioneel Adviseren

 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
 • Ahmet Öztürk
  Functie: Programmamaker
  Telefoon: 06-34942690
  E-mail: a.ozturk@debaak.nl

  Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Baak als programmamaker. De Baak is dé plek waar ik kan bijdragen aan de wereld door mijn kennis en ondernemerschap aan elkaar te koppelen. Al van jongs af aan ben ik betrokken in ons familiebedrijf waar ondernemerschap mij met de paplepel is ingegoten. Deze twee werelden van ‘denken’ en ‘gewoon doen’ kenmerken mijn werk van vandaag. Ik ben een ondernemende professional met een bestuurskundige achtergrond die de passie heeft om mensen verder te brengen in hun professionele en persoonlijke carrière. Dit doe ik o.a. door effectieve en impactvolle programma’s te ontwikkelen.
 • Raymond Eilander
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben sinds 2000 verbonden aan de Baak. Sinds 2007 actief als zelfstandig adviseur en trainer op het gebied van Invloed & Advies, Omgaan met Tegenstand, Weerstand & Conflict, Leiderschap & Samenwerking. Ik werk ondermeer voor klanten uit de zakelijke- en financiële dienstverlening, non-profit en rijksoverheid. Regelmatig treed ik op als dagvoorzitter of facilitator. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij de Baak, Deloitte & Touche en Faktor Management Adviseurs. Kernwoorden voor mij zijn enthousiasmerend, praktisch, uitdagend.
  Omschrijving Profiel Duur Investering