deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Young Executives Program (YEP)

 Deelnemers en trainer over het leiderschapsprogramma YEP.  

Leidinggevenden over het resultaat van YEP voor deelnemers.

 

De omschrijving van de cursus bij in-take is maar een druppel, vergeleken met de onderdompeling die je meemaakt wanneer je je hieraan overgeeft. Het is een verrijking voor jezelf, vooral ook omdat je jezelf in organisaties, teams en settings leert kennen. En wie bewust wordt, kan ook bewust gaan sturen, verbeteren en aanscherpen. En echt leiding geven aan zijn of haar carriere en eigenlijk levens pad. Kortom: fantastisch.
Chris Dijk

Deze opleiding is echt een ontdekkingsreis door je eigen persoonlijkheid. De YEP geeft inzichten in je eigen handelen, kernwaarden en normen en zorgt ervoor dat je verder komt in je ontwikkeling als leider. Confronterend, niet altijd leuk maar wel een hele mooie ervaring. Zeker ook de ontwikkeling die je als YEP-Groep doormaakt is zeer waardevol!
Stanley E. Starreveld

Zeer verrast door de manier waarop je komt tot je leerdoel. Deze training is meer dan alleen een management training. Ik ben echt tot mezelf gekomen en ben meer open naar anderen toe. Ga minder snel een confrontatie uit de weg. Super.
Peter Jonker

Het was een goede en intensieve opleiding, ik heb veel over mijzelf en van anderen geleerd. Ook zijn er hechte vriendschappen ontstaan. De enige opmerking die ik heb is dat de modules erg dicht op elkaar gepland worden, hierdoor was het moeilijk om het te combineren met het werk. Als er langere tijd tussen de modules zou zitten, duurt het programma langer en krijg je een betere borging van datgene wat we geleerd hebben.
Froukje Meirink

Opleiding heeft met geholpen om mijn veelzijdige persoon meer in contact met zichzelf te laten zijn en met anderen. Prima programma, wat ik van harte aan iedereen aanbeveel.
Marnix den Boer

Wat ik voor mezelf uit deze opleiding gehaald hebt, had ik vooraf niet kunnen inschatten.Het was intensief, maar de begeleiding van de coaches en de steun van de andere groepleden was indrukwekkend. Ik heb mijzelf veel beter leren kennen en dit helpt mij om mijzelf ,zowel zakelijk als privé , meer compleet te maken.
Dennis Hoekman

Goed opgebouwd programma, waarin het inzicht in jezelf wordt vergroot. Het heeft mij geholpen om uiteindelijk in mijn kracht te gaan staan en belemmeringen weg te nemen. Fantastische trainers en sprekers die je meenemen in gedachtengangen en je gevoel helpen ontdekken.
René Brill

Resultaatgericht als ik ben, ging ik dit programma in met een houding: ik wou leren hoe ik verbinding met mijn medewerkers moest maken. Nu een half jaar later, laat ik me iedere dag verbazen door mensen.
Wendell Kuling

  Omschrijving Profiel Duur Investering