Young Executives Program (YEP)

 • Janneke Altorf
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 38
  e-mail: j.altorf@debaak.nl

  Sinds 2007 ben ik als programmacoördinator werkzaam bij de Baak. Ik ondersteun o.a. Invloed in Complexiteit en High Performance Leadership.
 • Eveline Prins
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 88
  e-mail: e.prins@debaak.nl

  Werkzaam als programmacoördinator sinds februari 1998 en verantwoordelijk voor o.a. de YEP en YEP Compact.
 • Janneke Kreek
  Functie: programmamaker/trainer
  In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives), accountmanager voor programma’s op maat en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.
 • Anouk Al
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben programmamaker van het Baak Leiderschap Programma en van het Young Executive Program. Daarnaast ben ik accountmanager en coach bij de Baak. In deze rollen werk ik vanuit liefde voor de mens , de organisatie en de ontwikkeling die daarbij gewenst is. Als cultureel antrologe/niet westers sociologe kijk ik zo veel mogelijk zonder oordeel naar mensen. Hierdoor is het ondersteunen van mensen op zoek naar hun kracht voor mij een feest.
 • Hanneke van Geet
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik faciliteer ontwikkelprocessen van leiders en professionals in het vinden van hun eigen kracht. Om te ontdekken hoe je je eigen regie kunt houden in de complexiteit van alledag. Hoe je vorm kunt geven aan dat wat voor jou belangrijk is in jouw leiderschap. Daarnaast begeleid ik de menskant van organisatieontwikkeling, gericht op leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. In trajecten waarbij de organisatie zichzelf van binnenuit versterkt door collectief te leren.

  In mijn trajecten ga ik uit van leren door doen, zelfsturing en leren door elkaar heen. Ik houd van diepgang met lichtheid, ik geef structuur aan complexiteit, ik zoek graag de grote lijnen: hoe alles met elkaar verbonden is en welke invloed jij daar weer op kunt uitoefenen.
 • Sabrina Oudega
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben gepassioneerd over het leven en de oneindige mogelijkheden van ieder mens. Mijn grote drijfveer is het vrijmaken van potentieel in mens en organisatie. Als programmamaker/trainer bij de Baak ben ik betrokken bij programma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik houd me o.a. bezig met de programma’s Ik en de Anderen en Balans in Werk. In-company richt ik mij met name op trajecten die draaien om persoonlijk leiderschap of Management Development. Mijn eigen pad liep van buiten naar binnen: via hogere hotelschool, reclamebranche richting counseling en trainingen. Andere culturen, kunst en de natuur zijn belangrijke inspiratiebronnen voor mij.
 • Michiel Res
  Functie: programmamaker/trainer
  Michiel Res is director strategy & change bij de Baak. Hij begeleidt organisaties, teams en individuen in transformatie processen rondom de thema's innovatie en leiderschapsontwikkeling. Hij brengt graag beweging op plaatsen waar het vast zit, zodat er vernieuwing kan ontstaan. Naast zijn meer innovatieve strategische manier van kijken zet hij intuïtieve kant in om de meer onderbewuste processen te adresseren. Oorspronkelijk econoom, heeft eerder gewerkt bij o.a. Heineken, reclame- en internetcommunicatie adviesbureaus waar hij zich bezig heeft gehouden met strategie en conceptontwikkeling. Daarnaast is hij een senior trainer en coach op het gebied van leiderschap/persoonlijk ontwikkeling ten behoeve van hangjongeren tot directies teams
  Omschrijving Profiel Duur Investering