Young Executives Program Compact

Echt veel persoonlijke aandacht; Coen en Thea hebben snel door wat er bij mij speelt en haken daar goed op in. De inzichten die ik heb opgedaan hebben mij als persoon, privé en werk, steviger gemaakt en meer bewust van mijzelf en wat ik toe te voegen wil hebben in het leven. Ik heb meer zelfverzekerdheid, ben minder druk met het willen voldoen aan mogelijke verwachtingen en heb daardoor meer plezier in de dingen die ik doe.

Michel Giardian

Door meer balans tussen verstand/hart/ziel en meer terug te zijn bij mijzelf voel ik nu rust en kan ik effectiever functioneren.

Marco Heerze

Het programma gaf mij zelfbewustzijn, relativering in persoonlijke en professionele doelen en was inspirerend om stappen te gaan maken in mijn werk.

Kinge van der Heide

 

Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze voor YEP compact en ben niet één keer echt ''afgehaakt'' omdat het programma telkens verrassend en interessant was. Persoonlijk ben ik er authentieker, met meer drive en vol energie uit gekomen.

Bas Keijsers

 

Confronterend, leerzaam, leuk. Dit is niet een cursus waar je alleen vaardigheden en technieken leert - dit heeft me echt persoonlijk geraakt. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wel heel goed. Ik ga weg met meer vragen dan waarmee ik kwam, maar wel met betere vragen.
Gerber de Lange

 

Een prachtige mix van theorie/modellen, veel doen, veel ervaren over jezelf, humor en plezier; een prima basis voor de ontwikkeling tot inspirerend leiderschap.
Bart Bekker

Naast een aantal praktische gereedschappen die je aangereikt krijgt is YEP Compact een spiegel. Deze spiegel bestond voor mij uit een goede trainer, een super groep en inspirerende gasttrainers.
Arjen Hoven

YEP Compact heeft me reflectie en rust gebracht. Mijn mede-Yep Compacters en de trainers waren erg inspirerend. Het geeft me vertrouwen verder te ontwikkelen in de richting die ik wil.
Marc Janssen

Bij de intake werd me al snel duidelijk dat ik met mezelf geconfronteerd zou worden. Dit prikkelde, maakte me nieuwsgierig, mijn leervraag kwam op scherp te staan. M ijn belangrijkste inzicht is dat de kracht van goed leidinggeven betekent bij jezelf blijven, trouw zijn. Ik kwam er achter dat het tegendeel me te goed afging. Dit gaf een sense of urgency het verlangen om te excelleren zodat wat ik doe en wie ik ben met elkaar in overeenstemming zijn. Er is veel winst geboekt in de persoonlijke relaties. Ik ervaar een beter connectie en inter-persoonlijke hechting. Ik krijg terug dat ik meer op de voorgrond treedt, steviger overkom als leidinggevende door het stellen van grenzen en scheiden van hoofd- en bijzaken. Hierdoor heb ik meer tijd en energie over voor de belangrijke zaken. Ik merk dat ik effectiever ben in overleg en kan vanuit visie een duidelijker koers uitzetten als teamleider. Ik ervaar erkenning voor mijn professionaliteit, dit heeft er toe geleid dat ik nu een andere functie heb met nieuwe uitdagingen en meer verantwoordelijkheid. Anke Aidam

Een zeer indrukwekkende en intensieve opleiding, die je inzichten biedt in je persoonlijke kracht, drijfveren en (aangeleerd) gedrag. Een hele goede manier om je professionele rol te aanschouwen, heroverwegen en soms zelf veranderen als blijkt dat je onvoldoende vanuit je kracht opereert.
Thera Strietman
 
Professioneel, diepgaand, veel aandacht voor de individu ondanks erg grote groep. Heb pas 2 modules gehad, maar als de ontwikkeling die ik doormaak zich voortzet, dan kom ik er sterk uit en heb ik meer aansluiting bij mijn eigen gevoel.
Michel Giardina
 
Er is nog veel te beleven binnen mijn vak. Ik moet daar ook ruim de tijd voor nemen. Veel dingen gaan me vanuit mezelf al goed af, andere dingen moet ik wat meer naar me toe gaan trekken. Tegen de tijd dat ik wat meer in een implementatiefase zit van de door mij gewenste verandering kan ik hopelijk terugvallen op de hier opgedane kennis over mezelf.
Kinge van der Heide
 
Intensieve training die veel energie vraagt, maar mij nog meer positieve energie geeft. Bewustwording van mijn eigen belemmeringen maar bovenal talente en het effect daarop bij anderen is voor mij van grote waarde. De inzichten die ik tot op heden heb opgedaan dragen op zowel persoonlijk vlak als in mijn werk op positieve wijze bij in mijn relatie tot anderen.
Patrick Werther
  Omschrijving Profiel Duur Investering