Young Executives Program Compact

 • Jolanda Slot
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 75
  e-mail: j.slot@debaak.nl

  Sinds 2006 werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. In deze functie ondersteun ik o.a. de Yep en Yep Compact.
 • Eveline Prins
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 88
  e-mail: e.prins@debaak.nl

  Werkzaam als programmacoördinator sinds februari 1998 en verantwoordelijk voor o.a. de YEP en YEP Compact.
 • Janneke Kreek
  Functie: programmamaker/trainer
  In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives), accountmanager voor programma’s op maat en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.
 • Coen Koomen
  Functie: programmamaker/trainer
  Coen heeft een achtergrond in marketing en new business: In 1996 begonnen bij Grolsch en daar afdeling New Business opgebouwd om een aantal jaren later bij Caterpillar in Geneve te gaan werken, en als consultant in het Midden Oosten voor de Cat Rental Store. In 2001 is Coen per fiets van Beijing naar Nepal gereisd om daar een sport- en onderwijs project op te zetten. Hieruit is later de Spark Foundation ontstaan. Bij de Baak heeft Coen gedurende 4 jaar een aantal opleidingen en reizen opgezet, zoals de Nieuwe Marketeer en de Nordic Tour. Hierin worden ervaringen gecreëerd die de deelnemers confronteren met hun eigen rol in innovatie, marketing en veranderprocessen. Deze werkwijze staat ook centraal in Blink&Koo, zijn huidige eenmansformatie.
 • Thea van Egmond
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds 2000 ben ik als associate aan de Baak verbonden en zorg ik voor het ontwerp en de uitvoering van incompany-programma’s en lever ik een bijdrage aan diverse open Baakprogramma’s. Verder maak ik als persoonlijke coach deel uit van het platform voor coaches.Het is mijn passie om bij te dragen aan de zoektocht waar de knopen en knoppen zitten in werkgerelateerde vraagstukken. Hierbij streef ik naar een lerend contact met hart voor de mens én oog voor resultaat.Als trainer en procesbegeleider maak ik voortdurend gebruik van de ‘hier-en-nu situatie’ en spiegel ik zodat iemand kan zien wat zijn of haar gedrag te weeg brengt. Ik prikkel de ander om de eigen antwoorden te vinden zodat het mogelijk wordt om vanuit authenticiteit en autonomie in de eigen kracht te komen staan. Sleutelwoorden:dialoog, zinvolle theorie, humor, interactieve persoonlijke ontwikkeling, verbinding en eigenaarschap van succes.
  Omschrijving Profiel Duur Investering