Young Executives Program Compact

 • Janneke Altorf
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 38
  e-mail: j.altorf@debaak.nl

  Sinds 2007 ben ik als programmacoördinator werkzaam bij de Baak. Ik ondersteun o.a. Invloed in Complexiteit en High Performance Leadership.
 • Eveline Prins
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 88
  e-mail: e.prins@debaak.nl

  Werkzaam als programmacoördinator sinds februari 1998 en verantwoordelijk voor o.a. de YEP en YEP Compact.
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
 • Thea van Egmond
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds 2000 ben ik als associate aan de Baak verbonden en zorg ik voor het ontwerp en de uitvoering van incompany-programma’s en lever ik een bijdrage aan diverse open Baakprogramma’s. Verder maak ik als persoonlijke coach deel uit van het platform voor coaches.Het is mijn passie om bij te dragen aan de zoektocht waar de knopen en knoppen zitten in werkgerelateerde vraagstukken. Hierbij streef ik naar een lerend contact met hart voor de mens én oog voor resultaat.Als trainer en procesbegeleider maak ik voortdurend gebruik van de ‘hier-en-nu situatie’ en spiegel ik zodat iemand kan zien wat zijn of haar gedrag te weeg brengt. Ik prikkel de ander om de eigen antwoorden te vinden zodat het mogelijk wordt om vanuit authenticiteit en autonomie in de eigen kracht te komen staan. Sleutelwoorden:dialoog, zinvolle theorie, humor, interactieve persoonlijke ontwikkeling, verbinding en eigenaarschap van succes.
 • Janneke Kreek
  Functie: programmamaker/trainer
  In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives), accountmanager voor programma’s op maat en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.
  Omschrijving Profiel Duur Investering