De WinterBaak Management van Mensen

 • Lindy van Santen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 03 77
  e-mail: l.vansanten@debaak.nl


  Na de Middelbare school heb ik 4 jaar lang de management opleiding van de Hotelschool gevolgd, vervolgens in Brussel gewerkt en gewoond en in 2003 begonnen bij de Baak als receptioniste en medewerker planning & reserveringen. Vanaf februari 2006 werkzaam als programma assistent voor onder andere de leergang De Nieuwe Manager. Ik ondersteun tevens andere open programma’s en incompany trajecten.
 • Josja Vermeulen
  Functie: programmamaker
  Josja werkt als programmamaker bij Baak Open. Zij vindt haar passie en inspiratie in het ontwikkelen van mensen. Vanuit rust en betrokkenheid is zij in staat mensen direct aan te spreken op hun leerontwikkeling. Josja is verantwoordelijk voor het programmacluster Effectief Communiceren. Dit cluster omvat de volgende trainingen: Effectieve Persoonlijke Communicatie. Communicatie!. Persoonlijk Presenteren. Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen. Communicate with Impact. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het programma Management van Mensen. Wil je meer informatie over deze trainingen, kun je contact opnemen met haar via j.vermeulen@debaak.nl of 06 41 90 43 17.
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
  Omschrijving Profiel Duur Investering