De WinterBaak De Informele Leider

De wintervariant van De Informele Leider wordt dit jaar voor het eerst aangeboden. Oud deelnemers van de reguliere training De Informele Leider, zeggen het volgende:
 
De informele leider” heeft mij geleerd dat het succesvol leiden begint bij het kennen van jezelf. De training bood alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan.
R. Veldman (FMO)

De cursus De Informele Leider was voor mij een prachtige proeftuin om te groeien in mijn leiderschap. In een veilige omgeving heb ik geoefend met lastige situaties, ben ik uit mijn comfortzone gegaan en ik heb nieuwe dingen ondekt over mezelf.                    
H. Homan (Provincie Utrecht)   

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is jezelf zijn. Je eigen grote kracht ligt vooral bij jezelf. Ik ben tot het besef gekomen dat je niet alleen je geluk kan halen uit “jezelf zijn”, maar dat je daar ook je grootste kracht uit kan halen. Erg mooi vond ik dat ik veel geleerd heb van de verhalen en ervaringen een van de andere cursisten.’
Jacob van den Berg
 
Pas als je weet wat je wilt, wie je bent en wat je rol in het geheel is, kun je een gedreven leidersrol vervullen. Op deze wijze kun je inspirerend werken met anderen en blijf je dit uitstralen omdat het uit jezelf komt en geen gekunsteld trucje wordt.
Olof Poldervaart
 
Cursisten die deelnamen aan andere Zomerbaak trainingen, zeiden het volgende over de zomerbaak:
De compacte vorm van 4 aaneengesloten dagen maakt dat je meer focus hebt op je eigen leerdoelen. Ook groei je als individu in de groep.
Peter Remie, Zomer PEIV

Prettig aan de zomerbaak vind ik de combinatie van leren en ontspannen. Het uit je eigen werkcontext stappen, een hele week ín de leersetting stappen en blijven. De omgeving van zon en strand is heerlijk, dat zouden jullie nog meer kunnen uitnutten. Zomerbaak is voor mij: Hard werken in je ontwikkeling gecombineerd met een vakantiegevoel!"
Iris Kleynen, Zomer LAP 2010

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering