De WinterBaak De Informele Leider

 • Wendel Greve
  Functie: trainer
  In mijn werk richt ik mij op het ontwikkelen van individuen en teams in organisaties door middel van training, intervisie en coaching. Mijn uitdaging is dat mensen hun (latente) talenten ontdekken, deze versterken en op de juiste manier weten in te zetten. Eigen wijsheid bevorderen dat geeft mij energie. Ontwikkelen en uitvoeren van maatwerkprogramma’s op het vlak van leiderschap, teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, (loopbaan)coaching en trajecten rondom talentontwikkeling behoren tot mijn expertise. Ook heb ik ervaring in het invoeren van performance- en competentiemanagement en het begeleiden van (cultuur)veranderingstrajecten in zowel profit- als non-profitorganisaties. Kenmerkend in mijn manier van werken is leren door ervaren, reflecteren èn doen, enthousiasme, toepasbaarheid en humor.
 • Jacqueline Groen
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 31
  e-mail: j.groen@debaak.nl

  Sinds 1998 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma-organisatie en ik coördineer met veel plezier het logistieke proces van diverse Incompany- en Kernprogramma's zoals De Informele Leider, Projectteam Leiderschap, Get Real en Leidinggeven aan energie en vitaliteit. Het is een veelzijdige functie met veel uitdagingen.
 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
  Omschrijving Profiel Duur Investering