Talent Ontwikkelings Programma (TOP)

Zeer nuttig, persoonlijk, heeft veel inzicht gegeven in mijn eigen functioneren: waarom doe ik wat ik doe op mijn manier? Onverwacht en zeer waardevol was een nieuwe visie op mijn toekomst binnen mijn bedrijf, wat me nieuwe energie en enthousiasme heeft gegeven. Onbetaalbaar! (Bert Peeters)

Zeer nuttige en diepgaande cursus. Vooral het inzicht in eigen drijfveren is erg bruikbaar. (Remco Bellemo)

De TOP was een intensief en zeer leerzaam programma. Door de TOP heb ik veel meer zelfinzicht gekregen. Doordat je tijdens de TOP ook kunt oefenen met gedrag en daar steeds op gewezen wordt en veel tips krijgt hoe dit om te buigen, kun je hier op de werkvloer ook echt mee aan de slag. Daarnaast was de groepssamenstelling erg goed. Iedereen staat op een punt in zijn carriere waarop hij/zij kan gaan doorgroeien. Dit is een sterk punt van het programma.
(Jantien Nagtegaal)

Vanuit de eerste module heb ik vooral het inzicht gekregen in waarom mensen bepaalde keuzes maken en dat gebeurtenissen uit je verleden je kunnen vormen tot wat je nu bent. De tweede module heeft me meer inzicht gegeven in welke kanten je op kan gaan en dat de keuzes die je maakt ook moeten passen bij je talenten en niet teveel moeten afhangen van de verwachtingen van anderen.
(Tom Seesing)

Dagen vol zelfreflectie, die leiden tot nieuwe inzichten in en vooral bewustwording van je eigen gedrag en handelen. Zeer leerzaam om je eigen zwakke en sterke punten te ontdekken. Vind het erg jammer dat het programma al voorbij is!
(Sanne Kuipers)  

De TOP heeft mij op een aangename manier geholpen mezelf beter te leren kennen en deze kennis toe te passen in de praktijk.
(Roy Cremers)  

Heel tevreden. Zeer leerzaam.
(Marie-Jose van Schaik)

Ik vond de TOP zeer leerzaam. Het maakt je veel bewuster in je eigen handelen. De training zorgt ervoor dat een eigen authenticiteit en kracht naar boven wordt gehaald, welke je als leidinggevende nodig hebt.
(Anneloes Starreveld-Klis)  

TOP heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen SWOT. Het biedt een spiegel om mezelf onder ogen te durven komen en biedt daarnaast ook handvatten om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Medecursisten worden lotgenoten en zijn soms coach en sponsor tegelijk. Het bewust worden van mijn eigen talent biedt een persoonlijke uitgangspositie om bewust mijn rollen te kiezen en verwachtingen te realiseren.
(Margaretha Pluim)

De TOP is een goed verzorgd programma voor jonge, dynamische mensen die zichzelf willen leren profileren en antwoord willen op hun vragen. De TOP staat voor een programma vol zelfreflectie, interactie, dynamiek en creativiteit. Een leerzaam programma die ik een ieder aanraad om te leren van eigen gedragingen en hoe je gedragingen zakelijk en privé kan optimaliseren. (Monique Prins)

Mijn algehele indruk van de TOP is dat het je in staat stelt daadwerkelijk te onderzoeken waar je hart ligt. Door de samenstelling van de groep wordt een veilige omgeving gecreëerd die het mogelijk maakt te experimenteren met nieuw gedrag. Op die manier stel je je open voor je ''echte'' talent. (Eline Havinga)

Een heel waardevolle training, interessant hoe alle verschillende onderelen je helpen om meer inzicht in jezelf te verkrijgen en je diepere krachten en patronen te doorgronden. Goede afwisseling van theorie en praktijk, daarnaast de afwisseling van 1 op 1, kleine en grote groepsactiviteiten. Gekoppeld aan kwaliteiten als leidinggeven, onderhandelen en conflicthantering. (Annemieke Poot)

Ik ben zeer blij dat mij de kans is geboden om bij de Baak een training te volgen. Het heeft voor mij een hoop ruimte gecreëerd in mijn ingewikkelde persoon. Vragen als waar ben ik nou echt heel goed in, en hoe ga ik om met de personen/situaties die voor mij lastig zijn; zijn op een hele verfrissende, actieve en ontspannen manier verduidelijkt. De grote boze buitenwereld lijkt ineens een heel stuk minder groot en boos. (Annelies van der Staaij)

  Omschrijving Profiel Duur Investering