Talent Ontwikkelings Programma (TOP)

 • Rutger Slump
  Functie: programmamaker/trainer
  Rutger Slump is een executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt. Laten we aan de gang gaan!
 • Saskia Fornier
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds oktober 2012 niet meer werkzaam voor de Baak, maar terug bij mijn roots. De psychologie. Als docent op een Hogeschool hoop ik een jonge generatie plezier voor leren en ander nuttigs bij te brengen. Als freelancer ben ik gelukkig ook nog werkzaam voor de Baak. Na zes jaar in dienst van de Baak te zijn geweest, blijf ik me een Baaker voelen. Met ruimte voor variatie, vertrouwen in ieders mogelijkheden en plezier streef ik ernaar om van de TOP voor iedereen een bijzondere ervaring te maken.
 • Jonah Bavinck
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik houd van scherpte met een open karakter. Mijn overtuiging is dat dat een sfeer karakteriseert waarin mensen kunnen leren en elkaar echt ontmoeten. Belangrijk vind ik humor, nieuwsgierigheid en lef. Spanning is een signaal dat dingen kunnen ontstaan, dingen die van belang zijn. Ik zoek de spanning graag op en durf te zeggen dat ik mensen weet te raken zodat zij een stap zetten in de richting die zij zoeken.

  Mijn fascinatie zit in het uitdagen van organisaties om (innovatieve) transities te realiseren. Mijn focus daarin is gedrag. Belangrijke thema’s hiervoor zijn social learning, organizational behavior en thought leadership. Ik faciliteer, coach en train leidinggevenden, teams (MT’s), high potentials en executives in verschillende organisaties. Hierin leg ik de nadruk op interventies die een relatie leggen tussen leren en werken.
 • Cassandra Heemskerk
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 02 90
  e-mail: c.heemskerk@debaak.nl

  Sinds februari 1999 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. Ik ondersteun o.a. Management van Mensen, Leren Leiden, Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen en High Performance Leadership.
 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
 • Ralph Blom
  Functie: Programmamaker
  Ralph is een dynamische verbinder. In samenwerking is hij open en nieuwsgierig en zoekt hij de overlap met anderen; waarin kan je elkaar versterken? Als gevoelspersoon is hij sensitief voor de congruentie tussen hoofd en hart, want als dat klopt dan ontstaat er magie en kan je bijzondere dingen creëren. En dat is wat hij graag doet. Hij is een nieuwsgierige reiziger die graag verrassende paden bewandelt. Een visionair denker die de vertaling weet te maken naar concrete actie. Want hij kan bijzonder snel schakelen tussen context, content en inhoud. Daardoor kan hij bruggen slaan tussen oud en nieuw, zowel in generaties als in de oude en nieuwe tijdsgeest in organisaties. Als young talent is hij bevlogen op zijn thema's: talentontwikkeling, daring designs (nieuwe leren), traineeships, organisatie innovatie en de grenzeloze generatie. Als creative vernieuwe maakt hij deel uit van het innovatieteam. Hij is opgeleid in management, economie en recht, met de specialisatie management van creativiteit en innovatie. Ben je op zoek naar vernieuwing of zoek je een sparringspartner neem dan zeker contact met hem op. Laat je verrassen!
  Omschrijving Profiel Duur Investering