Talent Ontwikkelings Programma (TOP)

 • Rutger Slump
  Functie: programmamaker/trainer
  Rutger Slump is een executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt. Laten we aan de gang gaan!
 • Saskia Fornier
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds oktober 2012 niet meer werkzaam voor de Baak, maar terug bij mijn roots. De psychologie. Als docent op een Hogeschool hoop ik een jonge generatie plezier voor leren en ander nuttigs bij te brengen. Als freelancer ben ik gelukkig ook nog werkzaam voor de Baak. Na zes jaar in dienst van de Baak te zijn geweest, blijf ik me een Baaker voelen. Met ruimte voor variatie, vertrouwen in ieders mogelijkheden en plezier streef ik ernaar om van de TOP voor iedereen een bijzondere ervaring te maken.
 • Jonah Bavinck
  Functie: programmamaker/trainer
  Mijn leven lang ben ik al gefascineerd door het raakvlak tussen creativiteit en professionaliteit. Een raakvalk waar in mijn ogen de Baak zich in beweegt. Na mijn studie Organisatie Psychologie ben ik een tijd als trainer werkzaam geweest op de Universiteit van Amsterdam. Hierin heb ik ervaring opgedaan met het trainersvak en me verdiept in de thema's die essentieel zijn in communicatie tussen mensen. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij de Baak. Momenteel richt ik mij op het vak accountmanagement en ben ik programma-maker van Management van Mensen en diverse In-company programma's. Daarnaast richt ik mij op het ontwikkelen van grote In-company trajecten. Hierin ben ik voornamelijk geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling van aanstaand/beginnend leidinggevenden en andere vragen waarbij de menselijke kant in de organisatie centraal staat. In het zoeken met de klant naar oplossingen en antwoorden op hun vragen, zoek ik naar goeddoordachte maar onverwachtse oplossingen. Op mijn 25ste ben ik voor het eerst moeder geworden. Over mijn ervaringen en belevingen over hoe het is om je moedergevoelens te combineren met het realiseren van je ambities schrijf ik op mijn weblog: www.youngprofessionalmother.blogspot.com.
 • Cassandra Heemskerk
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 02 90
  e-mail: c.heemskerk@debaak.nl

  Sinds februari 1999 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. Ik ondersteun o.a. Management van Mensen, Leren Leiden, Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen en High Performance Leadership.
 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
 • Ralph Blom
  Functie: Programmamaker
  Ralph is een dynamische verbinder. In samenwerking is hij open en nieuwsgierig en zoekt hij de overlap met anderen; waarin kan je elkaar versterken? Als gevoelspersoon is hij sensitief voor de congruentie tussen hoofd en hart, want als dat klopt dan ontstaat er magie en kan je bijzondere dingen creëren. En dat is wat hij graag doet. Hij is een nieuwsgierige reiziger die graag verrassende paden bewandelt. Een visionair denker die de vertaling weet te maken naar concrete actie. Want hij kan bijzonder snel schakelen tussen context, content en inhoud. Daardoor kan hij bruggen slaan tussen oud en nieuw, zowel in generaties als in de oude en nieuwe tijdsgeest in organisaties. Als young talent is hij bevlogen op zijn thema's: talentontwikkeling, daring designs (nieuwe leren), traineeships, organisatie innovatie en de grenzeloze generatie. Als creative vernieuwe maakt hij deel uit van het innovatieteam. Hij is opgeleid in management, economie en recht, met de specialisatie management van creativiteit en innovatie. Ben je op zoek naar vernieuwing of zoek je een sparringspartner neem dan zeker contact met hem op. Laat je verrassen!
  Omschrijving Profiel Duur Investering