Sales Training voor de Niet-Verkoper

 • Latifa Kaaouass
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator van diverse open en incompany programma's en events. Samen met de programmamaker, trainers en uiteraard de deelnemers maken we elk programma tot een succes!!! telefoon: 0343 - 55 62 64
  e-mail: l.kaaouass@debaak.nl

 • Koen de Boer
  Functie: Programmamaker
  Koen de Boer heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en -sociologie. Mensen vormen wat hem betreft de optelsom van een organisatie. Een verandering of verbetering begint bij de mens in zijn context. De mensgerichte aanpak van de Baak spreekt hem daarom aan. Binnen de programma's houdt hij zich bezig met de optimalisatie van het leerrendement voor de deelnemers. Het excelleren van de mens binnen zijn organisatie en vakgebied heeft daarbij zijn grootste focus.
 • David Mooijaart
  Functie: Associate Director bij NEXOR B.V.
  David is bij NEXOR verantwoordelijk voor de ontwikkeling en facilitering van de sales coaching en training programma’s van de NEXOR Sales Academy. Daarbij heeft hij ruime ervaring in het coachen en trainen van individuen en teams. David zijn focus op commerciële groei en passie voor persoonlijke ontwikkeling zorgen voor het plezier en succes dat hij heeft om deelnemers te begeleiden een grotere commerciële bijdrage aan hun organisatie te leveren.
  Omschrijving Profiel Duur Investering