Sales Training voor de Niet-Verkoper

 • Latifa Kaaouass
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator van diverse open en incompany programma's en events. Samen met de programmamaker, trainers en uiteraard de deelnemers maken we elk programma tot een succes!!! telefoon: 0343 - 55 62 64
  e-mail: l.kaaouass@debaak.nl

 • Ahmet Öztürk
  Functie: Programmamaker
  Telefoon: 06-34942690
  E-mail: a.ozturk@debaak.nl

  Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Baak als programmamaker. De Baak is dé plek waar ik kan bijdragen aan de wereld door mijn kennis en ondernemerschap aan elkaar te koppelen. Al van jongs af aan ben ik betrokken in ons familiebedrijf waar ondernemerschap mij met de paplepel is ingegoten. Deze twee werelden van ‘denken’ en ‘gewoon doen’ kenmerken mijn werk van vandaag. Ik ben een ondernemende professional met een bestuurskundige achtergrond die de passie heeft om mensen verder te brengen in hun professionele en persoonlijke carrière. Dit doe ik o.a. door effectieve en impactvolle programma’s te ontwikkelen.
 • David Mooijaart
  Functie: Associate Director bij NEXOR B.V.
  David is bij NEXOR verantwoordelijk voor de ontwikkeling en facilitering van de sales coaching en training programma’s van de NEXOR Sales Academy. Daarbij heeft hij ruime ervaring in het coachen en trainen van individuen en teams. David zijn focus op commerciële groei en passie voor persoonlijke ontwikkeling zorgen voor het plezier en succes dat hij heeft om deelnemers te begeleiden een grotere commerciële bijdrage aan hun organisatie te leveren.
  Omschrijving Profiel Duur Investering