Opleiding voor Projectleiders: Projectteam Leiderschap

Projectteam Leiderschap is door deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 8,2.

Wat een ontzettend leerzame en leuke cursus! Ik neem geweldig veel informatie, inzichten en tools mee, zowel voor zakelijke als privé situaties. Hoofditems voor mij zijn de gesprekstechnieken en het inzicht in het ontstaan van gedrag en het ombuigen van gedrag van anderen én van mijzelf. Het oefenen met een acteur biedt de mogelijkheid gesprekken stil te leggen en op een andere manier door te pakken, geweldig leerzaam, ook om naar te kijken!

Af en toe buiten een opdracht uitvoeren en in de laatse module zelf een opdracht verzinnen vond ik heel leuk om te doen en zorgt voor de nodige afwisseling. Al met al een cursus met voldoende afwisseling tussen lesstof, interactie en actie!
Joyce van der Ham

'Leiderschap in projecten' geeft je inzicht in gedragspatronen van jezelf en anderen en helpt je die kennis te gebruiken voor het effectief leiden van projecten. Bovenal spoorde het mij bij het onderwerp invloed van attitude\cultuur van de organisatie aan tot 'wees de verandering die je wilt zien'.
Mark van 't Hof

De training is een perfecte combinatie van theorie, activiteiten, rollenspelen met acteurs geleid door 2 top trainers! Ook voor degenen die al eens eerder communicatie trainingen hebben gevolgd een perfecte opfrisser.
Jeff Mos

Waardevolle investering in jezelf. Intensief, tijd wordt nuttig ingedeeld. Lijkt me verstandig om zulke opleidingen altijd te laten eindigen op een vrijdag. De PTL is dusdanig intensief dat je een dag nodig hebt, voordat je weer terug keert in de hectiek van je baan. (PL)
Louwerens Hoving

Voor elke projectleider die zoekt naar een verbetering van de samenwerking binnen het team is deze cursus een aanrader. Vaak is het diepere inzicht in de beweegredenen van projectmedewerkers de sleutel tot een verbeterd rendement.
Florens van Dal

  Omschrijving Profiel Duur Investering