Projectmanagement Opleiding (PJM)

 • Koen de Boer
  Functie: Programmamaker
  Koen de Boer heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en -sociologie. Mensen vormen wat hem betreft de optelsom van een organisatie. Een verandering of verbetering begint bij de mens in zijn context. De mensgerichte aanpak van de Baak spreekt hem daarom aan. Binnen de programma's houdt hij zich bezig met de optimalisatie van het leerrendement voor de deelnemers. Het excelleren van de mens binnen zijn organisatie en vakgebied heeft daarbij zijn grootste focus.
 • Jacqueline Eummelen
  Functie: Trainer
  Jacqueline Eummelen is een gepassioneerde professional, gedreven en ambitieus in het bereiken van resultaten met en voor klanten. Haar sportcarrière reflecteert dat ook. Jacqueline is jarenlang een drijvende kracht geweest in de selectie van het Nederlands handbalteam. Jacqueline heeft als achtergrond een onderwijskundige vorming en heeft daarna arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid gestudeerd in Tilburg. De laatste 10 jaar heeft zij zich als organisatieadviseur, managementtrainer of interim-manager bezig gehouden met organisatievraagstukken binnen zowel het private als publieke domein. Haar expertise ligt op het gebied van project- en programmamanagement, leiderschap en leiderschapsontwikkeling.
 • Jack van Osch
  Functie: Trainer/docent
  Drs. Jack van Osch heeft een bestuurs- en veranderkundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan met management & organisatievraagstukken in zowel de private als de publieke sector. Hij was o.a. werkzaam als implementatiemanager, intern organisatieadviseur, interimmanager, managing consultant bij een opleiding en trainingsinstituut, en partner van een bureau dat gespecialiseerd is in de realisatie van veranderingen middels tijdelijke managementvormen als project- en programma-management. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn bedrijf Oxforthe Change functioneert in diverse rollen: als interim/projectmanager, trainer, coach, consultant en als kerndocent in een MBA opleiding.
 • Rigo Kok
  Functie: Trainer/consultant
  Rigo Kok is een slagvaardige professional, thuis in de bedrijfsvoering en veranderprocessen bij zowel profit als non-profit organisaties. Hij heeft een sterke affiniteit met technologie en innovatie en is in staat tot het leggen van verbindingen tussen verschillende ‘werelden’. Rigo kan snel tot de kern van het vraagstuk door te dringen en overzicht te creëren. Rigo Kok is als trainer en consultant als jaren verbonden aan de Baak. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, veranderprocessen en strategieontwikkeling.
 • Jolanda van den Broek
  Functie: Programmacoördinator de Baak
  Sinds 2009 met veel plezier werkzaam bij de Baak als Programmacoördinator; vanaf 2012 bij de Baak Business Academy.
  Omschrijving Profiel Duur Investering