Projectmanagement Opleiding (PJM)

 • Luuk Willems
  Functie: programmamaker/trainer
  Na als consultant binnen overheid en bedrijfsleven uiteenlopende projecten te hebben begeleid op het gebied van verandermanagement, maakte ik een overstap: van het veranderen van organisaties, naar het ontwikkelen van mensen. In mijn ervaring begint verandering daar waar medewerkers ruimte krijgen (en nemen!) om zichzelf en hun ideeën kwijt kunnen in hun werk en ondernemend durven te zijn. Ondernemerschap – of je nu ondernemer bent of ondernemend bent binnen je organisatie – is voor mij de sleutel tot innovatie: verandering die vernieuwing én verbetering brengt. In de opleidingen en leerevenementen die ik organiseer en begeleid, zijn ondernemerschap en innovatie dan ook centrale thema’s. Ook in het programma Productmanagement komen deze onderwerpen aan de orde. Ik vind het prachtig om te zien hoe productmanagers groeien in hun rol door zowel kennis op hun vakgebied als training op vaardigheden aangeboden te krijgen. Een combinatie die werkt!
 • Nathalie Minck
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 39
  e-mail: n.minck@debaak.nl

  . Ik werk al ruim 9 jaar met veel plezier bij de Baak als programmacoördinator. Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor alle praktische zaken en het logistieke proces rondom onze opleidingen.
 • Jacqueline Eummelen
  Functie: Trainer
  Jacqueline Eummelen is een gepassioneerde professional, gedreven en ambitieus in het bereiken van resultaten met en voor klanten. Haar sportcarrière reflecteert dat ook. Jacqueline is jarenlang een drijvende kracht geweest in de selectie van het Nederlands handbalteam. Jacqueline heeft als achtergrond een onderwijskundige vorming en heeft daarna arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid gestudeerd in Tilburg. De laatste 10 jaar heeft zij zich als organisatieadviseur, managementtrainer of interim-manager bezig gehouden met organisatievraagstukken binnen zowel het private als publieke domein. Haar expertise ligt op het gebied van project- en programmamanagement, leiderschap en leiderschapsontwikkeling.
 • Jack van Osch
  Functie: Trainer/docent
  Drs. Jack van Osch heeft een bestuurs- en veranderkundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan met management & organisatievraagstukken in zowel de private als de publieke sector. Hij was o.a. werkzaam als implementatiemanager, intern organisatieadviseur, interimmanager, managing consultant bij een opleiding en trainingsinstituut, en partner van een bureau dat gespecialiseerd is in de realisatie van veranderingen middels tijdelijke managementvormen als project- en programma-management. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn bedrijf Oxforthe Change functioneert in diverse rollen: als interim/projectmanager, trainer, coach, consultant en als kerndocent in een MBA opleiding.
 • Rigo Kok
  Functie: Trainer/consultant
  Rigo Kok is een slagvaardige professional, thuis in de bedrijfsvoering en veranderprocessen bij zowel profit als non-profit organisaties. Hij heeft een sterke affiniteit met technologie en innovatie en is in staat tot het leggen van verbindingen tussen verschillende ‘werelden’. Rigo kan snel tot de kern van het vraagstuk door te dringen en overzicht te creëren. Rigo Kok is als trainer en consultant als jaren verbonden aan de Baak. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, veranderprocessen en strategieontwikkeling.
  Omschrijving Profiel Duur Investering