Professioneel Adviseren (PA)

 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
 • Ahmet Öztürk
  Functie: Programmamaker
  Telefoon: 06-34942690
  E-mail: a.ozturk@debaak.nl

  Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Baak als programmamaker. De Baak is dé plek waar ik kan bijdragen aan de wereld door mijn kennis en ondernemerschap aan elkaar te koppelen. Al van jongs af aan ben ik betrokken in ons familiebedrijf waar ondernemerschap mij met de paplepel is ingegoten. Deze twee werelden van ‘denken’ en ‘gewoon doen’ kenmerken mijn werk van vandaag. Ik ben een ondernemende professional met een bestuurskundige achtergrond die de passie heeft om mensen verder te brengen in hun professionele en persoonlijke carrière. Dit doe ik o.a. door effectieve en impactvolle programma’s te ontwikkelen.
 • Raymond Eilander
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben sinds 2000 verbonden aan de Baak. Sinds 2007 actief als zelfstandig adviseur en trainer op het gebied van Invloed & Advies, Omgaan met Tegenstand, Weerstand & Conflict, Leiderschap & Samenwerking. Ik werk ondermeer voor klanten uit de zakelijke- en financiële dienstverlening, non-profit en rijksoverheid. Regelmatig treed ik op als dagvoorzitter of facilitator. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij de Baak, Deloitte & Touche en Faktor Management Adviseurs. Kernwoorden voor mij zijn enthousiasmerend, praktisch, uitdagend.
 • Caroline van der Linden
  Functie: programmamaker/trainer
  Businesscoach, trainer, programmamaker, concepten ontwikkelaar, leermanager, lezer, reiziger, beeldhouwer, genieter. Ik woon in Amsterdam, werk al een aantal jaren bij de Baak, een van de meest inspirerende en innovatieve leer-werk en ontmoetingsplaatsen die ik ken. Ik geniet als ik kan en mag leren en anderen kan faciliteren bij zijn of haar leren. Leren tijdens programma’s, in 1 op 1 gesprekken op de Baak of in een museum, op een leerreis in binnen of buitenland. Kunst, architectuur, diversity en ontmoetingen inspireren me. Mijn passie ligt bij ondernemerschap en daarmee bij het creatieve en innovatieve vermogen van mens, groep en organisatie. Persoonlijk, innovatief, creatief, duurzaam en esthetisch ondernemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn het begeleiden van de exchange reizen, die de Baak samen met Share People organiseert: een onvergetelijke ervaring waar alle betrokken partners en deelnemers in een zeer korte tijd een intense werk-, leer- en levenservaring opdoen. Dat maakt me dan een gelukkig mens. Intens genieten én veel ondernemen, bewegen naast het bewust werken aan rust, reflectie, natuur en eenvoud.
 • David Jan van Stolk
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds 1976 ben ik werkzaam als trainer , coach en organisatieontwikkelaar. Veel werk met en voor professionals en adviseurs in grote organisaties. In 1990 bij de Baak gekomen en sindsdien meestal bij het ontwikkelen en uitvoeren van incompany projecten betrokken. De laatste jaren met veel plezier betrokken bij programma’s als Professional als Coach, Professioneel Adviseren en Investeren in je 2 de levenshelft. Wat mij aantrekt is de ontwikkeling waarbij mensen in de 2 de levenshelft steeds meer zelf het stuur in handen nemen van leven en werken. De verbinding tussen wie je bent en wat je doet is belangrijk in die fase. De wereld buiten je wordt er niet eenvoudiger op. Je bent zelf je belangrijkste instrument. Mijn hobbies zijn lezen , schrijven en koken en voor al die activiteiten geldt wat ook in mijn werk geldt, je moet goed kijken en proeven en met allerlei ingrediënten aan de slag. Je werkt met wat je aantreft en probeert daar samen iets moois van te maken, maar je weet van tevoren nooit precies wat de uitkomst zal zijn. Soms lijkt het op dansles voor adviseurs.
 • Bart Hamming
  Functie: programmamaker/trainer
  Mijn vak: ontwikkeling van organisatie & mensen. Aanvliegroute: de mensen. Kijkwijze: wat willen mensen voor elkaar krijgen en welke ondersteuning hebben zij daar bij nodig. Mijn rol: doen wat nodig is. De situatie vertelt me of ik als adviseur, trainer of coach moet insteken. Mijn favoriete programma's ondersteunen mensen die willen leren: - om te gaan met de realiteit zoals die zich aandient - hun eigen mogelijkheden & die van de ander te zien en effectief in te zetten - effectief zichzelf en in hun werk te sturen - effectief anderen te beinvloeden Mijn leeropgave: steeds beter leren aanhaken op wat er Is.
 • Machiel Willemsen
  Functie: programmamaker/trainer
  Machiel is senior coach/trainer, hij werkt op het raakvlak van organisatieverandering en persoonlijke ontwikkeling. Zijn stijl is mensgericht, confronterend, motiverend en verdiepend. Hij gebruikt verschillende methoden en modellen uit TA, NLP, Gestalt en Systemisch werk. Hij heeft meer dan 50 trainingen met adviseurs binnen verschillende bedrijven op zijn naam. ‘Ik werk graag met adviseurs. Invloed uitoefenen zonder macht is interessant. Zeker als intern adviseur.’
 • Alfredo Polonia
  Functie: trainer
  Ik ben zelfstandig gevestigd trainer/ adviseur en interimmanager. Voor de Baak ben ik lid van het PA team en actief in verschillende MD programma ‘s. De afgelopen 20 jaar werk ik vanuit verschillende rollen met hart en ziel aan ontwikkeling van mensen en hun organisaties. Ik hou van beweging, verbinding, zee en onstuimige herfst winden. Ik ben gefascineerd door de kunst van het vinden van de juiste vraag.
  Omschrijving Profiel Duur Investering