De Professional als Coach

Oud-deelnemers over hun ervaringen tijdens de Professional als Coach

Het globale waarderingcijfer voor de training Professional als Coach is een 8,1. Dit gemiddelde komt voort uit evaluaties van 120 deelnemers die in 2011, 2010 en 2009 hebben deelgenomen.

Meer reacties van oud deelnemers:
Ik heb in redelijk korte tijd (drie 2-daagses en een aantal losse bijeenkomsten) een beter beeld gekregen van coachen en de vaardigheden die daarbij horen en heb mezelf daar verder in geschoold. Heel prettig om veel te oefenen met medecursisten, daardoor gaat het leven.
Ivanka van Dijk

Voor mij was de PAC een rijke ervaring op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Het verbaasde me erg dat je niet alleen bezig bent met de theorie en praktijk van de coach, maar dat je ook constant kijkt naar jezelf in de coachingssituatie en daarbuiten. De eerste module heeft me verrast en veel geleerd over mezelf, de tweede module heeft me in verwarring gebracht en me doen afvragen of coaching wel iets voor me is en de derde module heeft me geprikkeld en doen besluiten om verder te gaan met dit vak. Kortom, een mooie start van een spannende carriere als coach!
Caroline van der Grijspaarde

Cursus die voldoende praktisch is opgezet om mij een goede spiegel voor te houden van mijn goede kanten en mijn ontwikkelpunten. Voor dit laatste heb ik een aantal goede praktische handvaten gekregen
Ed Kuijpers

PAC is het begin van een zoektocht naar jezelf en je persoonlijkheid. In korte tijd en met een duizelingwekkende snelheid. Professioneel en tot in de puntjes verzorgd.
Jan de Waard

De Baak gaf me een prima inleiding in de coachingspraktijk. En de accommodatie Landgoed de Horst is daarin sterk ondersteunend.
Nico van Dam

De PAC van de Baak heeft me gebracht wat ik wilde: - Basiskennis en (praktijk)vaardigheden van professioneel coachen - een intervisie netwerk - meer inzicht in eigen kwaliteiten - en dit alles in een zeer aansprekende, integere en ook kritische leeromgeving. Heerlijk!
Pieter Dirk Stuurman  

Wil je in contact komen met een oud-deelnemer van de PAC om van hen te horen hoe ze de training ervaren hebben? Mail naar pac@debaak.nl om de gegevens op te vragen.

  Omschrijving Profiel Duur Investering