De Professional als Coach

Oud-deelnemers over hun ervaringen tijdens de Professional als Coach


Meer reacties van oud deelnemers:
Ik heb in redelijk korte tijd een beter beeld gekregen van coachen en de vaardigheden die daarbij horen en heb mezelf daar verder in geschoold. Heel prettig om veel te oefenen met medecursisten, daardoor gaat het leven.
Ivanka van Dijk

Het programma is professioneel, maar wekt ook professionaliteit op in de cursisten: extra veel geleerd.
Nicole van Wijhe

Het inzetten van jezelf (als instrument) voor coaching en de bewustwording van je vaardigheden en effect op de coachees.
Laurens van Piggelen

Voor mij was de PAC een rijke ervaring op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Het verbaasde me erg dat je niet alleen bezig bent met de theorie en praktijk van de coach, maar dat je ook constant kijkt naar jezelf in de coachingssituatie en daarbuiten. De eerste module heeft me verrast en veel geleerd over mezelf, de tweede module heeft me in verwarring gebracht en me doen afvragen of coaching wel iets voor me is en de derde module heeft me geprikkeld en doen besluiten om verder te gaan met dit vak. Kortom, een mooie start van een spannende carriere als coach!
Caroline van der Grijspaarde

Leerzaam, afwisselend, plezierige werkwijze, uitstekende trainers!
Joke Schaap

De leeromgeving was inspirerend en goed op maat gesneden!
Patricia Rutte

Wil je in contact komen met een oud-deelnemer van de PAC om van hen te horen hoe ze de training ervaren hebben? Mail naar pac@debaak.nl om de gegevens op te vragen.

  Omschrijving Profiel Duur Investering