De Professional als Coach

Je voert nu gesprekken op basis van ervaring en intuïtie en dat gaat je goed af. Nu ben je op zoek naar een breder kader om uit te groeien tot een coachingprofessional. Professional Als Coach biedt hier uitkomst. Onder begeleiding van ervaren coaches maak je kennis met patroon doorbrekende interventies die jou helpen om professioneel te kunnen coachen op een manier die bij jou past.

Wat is coachen precies? En wat betekent het voor mij? Dat zijn vragen die aan bod komen tijden Professional Als Coach (PAC). Coachen doet iedereen op zijn eigen manier. Er is niet de juiste of de beste manier. Wel bieden wij de stof die zorgt dat jij op jouw juiste en beste manier, je werk als coach kunt verrichten. 

Met de leergang van PAC gaan we voorbij aan de bekende feiten, formules en veranderingsmethodieken en leren we je de geest vrij te maken voor nieuwe gedachten. Door veel te oefenen leer je binnen de divers samengestelde deelnemersgroep van en met elkaar. Na het volgen van verschillende leerzame modules ben je klaar om jouw coachingskills in de praktijk te brengen. Je kunt meer over de modules lezen op de beschrijvingspagina. 

Voor wie?
De leergang is voor jou bestemd als je mensen en hun ontwikkeling interessant vindt en als je wilt leren hoe je klanten, coachees en collega’s kunt begeleiden. Je wilt coachen in de organisatie leren inzetten en daarbij methoden en instrumenten gebruiken om mensen te begeleiden zonder zelf de oplossing te bieden.

Resultaten

Je bent effectiever in je werk door coachende vaardigheden en houding
Je kunt het zelfsturend vermogen van je omgeving vergroten
Je hebt zicht op je kwaliteiten als coach en jouw manier van coachen
Je bezit een arsenaal aan interventies en methodieken die je in je werk kunt hanteren
Je hebt een gedegen basis ontwikkeld om coaching in de context van jouw organisatie in te zetten
 
Incompany

Ben je niet op zoek naar een leergang voor jezelf maar voor jouw organisatie? PAC kan ook op maat worden gemaakt. Bel daarvoor onze incompanydesk op
071 36 90 400/401 of kijk voor meer informatie op www.debaak.nl/maatwerk.

Proeverij
Op donderdag 10 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt proeven van Professional als Coach. Klik op de Baak Proeverij om je aan te melden. 

&Co: coaching bij je opleiding
& Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! Lees meer.


Contact
Wil je graag weten of deze leergang aansluit bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs? Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.
Benieuwd naar onze trainers? Vraag ernaar in een gesprek en wij brengen je graag in contact met hen. 

Ervaringen van oud-deelnemers 
In het coaching magazine van de Baak vertellen oud-deelnemers over de invloed die PAC gehad heeft op hun carrière. Lees meer over leren bij de Baak om een impressie te krijgen van wat een programma bij de Baak betekent voor onze deelnemers.

  

 • Onderwerp

  Coaching, motiveren, invloed, persoonlijke ontwikkeling

 • Doelgroep
  Adviseurs/consultants, P&O adviseurs, Seniors, Projectleiders, (HR) managers en professionals die willen coachen als 2de beroep (interne coach), seniors / mentoren
 • Duur
  4 modules van resp 2,2,2,2 dagen (14 dagdelen) verspreid over 5 maanden plus persoonlijke coaching
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.295,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.724,50
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 884,50,- / exclusief logies € 414,50,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan.

  Bij deelname aan deze training steunt u samen met de Baak de Stichting Right to Play. Uw deelname maakt de opleiding van een coach in een derde wereldland mogelijk!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Omschrijving Profiel Duur Investering