Politiek Handelen

 • Martin Hetebrij
  Functie: Trainer
  Martin Hetebrij(1942) was jarenlang als methodoloog verbonden aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar hij in 1983 promoveerde. Sinds 1989 werkt hij als zelfstandig consultant op het gebied van Human Resources Management in grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren. Vanaf 1990 ontwikkelde hij het concept van communicatief management, over de werking van macht en communicatie in organisaties. In 2000 verscheen van zijn hand Communicatief Management, tussen macht en communicatie, waarin hij dit concept uiteenzet. In 2006 verscheen het boek Macht en politiek in organisaties, waarin hij de noodzaak en de werking van politiek handelen beschrijft.
 • Nynke Sikkema
  Functie: programmamaker/trainer
  Nynke Sikkema(1969) was zeven jaar communicatie-adviseur en richt zich vanaf 2001 vanuit de Baak volledig op de ontwikkeling van mensen in organisaties. Vanaf april 2008 werkt ze vanuit haar eigen bureau als trainer en coach. Haar aanpak is intuïtief, ruimtegevend en resultaatgericht. Ze leeft en werkt vanuit een universele levensvisie die ze een praktische vertaling geeft.
 • Elke Visser
  Functie: Programmamaker en trainer
  telefoon: 06 - 41 66 31 06
  e-mail: e.visser@debaak.nl

  Anders kijken naar dezelfde dingen, het prikkelen van gedachte(n), samenwerken in samen werken, het creëren van magie, alles in het kader van mensen verder helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik groei en bloei daar zelf ook van. In ieder contact met een ander word ik zelf steeds meer mij. In de opleidingen Management van Mensen en De Informele Leider ben ik betrokken als programmamaker/trainer. Voor alle vragen rondom programma's in de thema's: Veranderen, Coachen en Adviseren kun je bij mij terecht!
 • Jacqueline Groen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 03 31
  e-mail: j.groen@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering