Persoonlijke Kracht (PK)

 • Christine Ruiter-Plemper
  Functie: Programma Executive
  Sinds november 2002 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik ben Programma Executive en eind verantwoordelijke voor het cluster Persoonlijke Ontwikkeling waar onder andere de trainingen Ik en de Anderen, Persoonlijke Kracht, Masterclass Inner Compass en Investeren in Meesterschap onder vallen.
 • Leonoor Baaten
  Functie: Contactpersoon
  telefoon: 071-3690640
  e-mail: l.baaten@debaak.nl

 • Petra Hoek
  Functie: programma-assistent
  telefoon: 071 - 369 01 04
  e-mail: p.hoek@debaak.nl

 • Nicoline van Roozendaal
  Functie: programmamaker/trainer
  Nicoline van Roozendaal leert managers en professionals hoe zij met meer succes, veerkracht en inspiratie kunnen werken.
  "Ons gedrag, onze patronen en overtuigingen zijn ons vaak zó eigen, dat ze een blinde vlek voor ons zijn. Ik laat mensen hun eigen stroom van denken observeren. Je bent niet je gedachtes en gevoelens, je hébt je gedachtes en gevoelens. Mensen kunnen er voor kiezen om hun belemmerende patronen en overtuigingen hun kracht te laten verliezen. Waardoor leven léven wordt, in plaats van overleven."
 • Vivian van de Hoef
  Functie: trainer
  Drs. Vivian van de Hoef (1971) is als trainer verbonden aan de Baak. Haar interessegebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, vitaliteit en creativiteit. Vivian studeerde Communicatiewetenschap en aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In 2003 heeft ze haar opleiding tot coach afgerond. Ze heeft een Yoga opleiding gedaan in Amerika en zich verdiept in het Enneagram bij Helen Palmer in Berkeley. Tevens is ze LSI- en LIFO-gecertificeerd.
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
 • Herbert Minderhoud
  Functie: Programmamaker/trainer
  Wat kun je van hem verwachten? Anderen noemen hem betrokken, inspirerend, geïnteresseerd en warm, maar ook stevig en to-the-point. Hij heeft een breed interessegebied, waarbij de mens in al zijn facetten steeds centraal staat. Zijn manier van werken en leven kenmerkt zich door een diepe verbinding met de mensen om hem heen, zowel collega’s, als vrienden, als klanten. In die verbinding vindt hij ‘zin’, bezieling en inspiratie, die hij graag overbrengt of deelt. Hij gelooft erin dat iedereen beschikt over een krachtig potentieel en dat men zich daarvan bewust kan worden. Door steeds bewuster te worden, kan men dan steeds meer in zijn of haar kracht komen. Hij geeft zijn werk invulling door een concrete, praktijkgerichte en no-nonsense aanpak te combineren met inzichten uit spirituele tradities, vanuit een achtergrond in de (klinische) psychologie en (loopbaan)coaching. Hij is sinds 1999 verbonden aan de Baak.
  Omschrijving Profiel Duur Investering