Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV)

Persoonlijke Effectiviteit in het sturen van Verandering is door deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 7,9.

Wat ik het meest waardevol vond aan dit programma, is dat ik ben geconfronteerd met mijn eigen wereldbeeld. Iedereen heeft een eigen voorstelling van de wereld. Doordat ik mij nu realiseer dat anderen een andere voorstelling hebben, kan ik beter begrijpen dat mensen weerstand hebben of andere ideeën. Ik begrijp waar het vandaan komt en kan dat onderzoeken. Anders blijf je maar trekken aan het gras en dat zet geen zoden aan de dijk!

Ik heb leren inzien, dat mensen een eigen belang hebben. Pas als zij hun belang terugvinden in de gepresenteerde oplossing, gaan zij mee in die oplossing.
Lydia Kooijman, Ministerie van Economische Zaken

Veel ruimte voor zelfreflectie en daardoor goed inzicht in hoe processen in mijzelf, tussen mij en de ander en tussen mij en mijn team en omgeving werken. Met dat besef en de verschillende technieken en methoden als gereedschap om situationeel toe te passen, hebben ertoe geleid dat ik zelfbewuster veranderingen stuur. Mijn omgeving geeft een positieve feedback op mijn huidige gedrag.
Rob Warmerdam, Centraal Bureau voor de Statistiek

PEIV heeft me veel inzicht en uitzicht gegeven over hoe ik verder wil en kan in de toekomst, zowel qua ontwikkeling in mijn werk als in mijn privéleven. Je kan jaren denken veel te willen... uiteindelijk gaat het erom dat je het denken omzet in actie en door PEIV te volgen heb ik nu de acties genomen!
Maaike Schnabel, Nictiz

Een goede training voor het verkrijgen van inzicht in je omgeving en jezelf. Het gaf velen van ons niet alleen persoonlijke effectiviteit in een veranderingstraject maar ook bij onzelf. Uitstekende cursus voor als je nieuwsgierig bent en open staat voor meer dan het 'dagelijkse'. Siets en Bart, bedankt!
Florentien Braat, Essent Energie Productie B.V.

De opleiding heeft inzicht gegeven in mijn persoonlijk functioneren, binnen mijn functie en team. Daarnaast heeft een aantal theoretische modellen bijgedragen aan mijn zicht om mijn functioneren te verbeteren. De belangrijkste modellen zijn: - Communicatiecirkel - Miltontaal - Systeemopstellingen - Waardesystemen (Graves)
Ariejan van Saane, ING Facility Management

De training 'Persoonlijke effectiviteit in het sturen van Verandering' heeft mij veel nieuwe inzichten en vooral ook veel verdieping gegeven in veranderingsprocessen en in mijn eigen rol daarin. Vooral de vele oefeningen hebben ervoor gezorgd dat deze kennis ook echt eigen gemaakt kon worden.
Ellen Tjebbes, Astellas Pharma Europe B.V.

Ik heb heb veel inzichten door deze opleiding gekregen vanuit theorie, maar voornamelijk vanuit de oefensituaties. Ik vond het erg prettig om met de theorie als basis aan de slag te gaan met eigen cases. Door het oefenen in groepjes heb ik meer (creatieve) inzichten gekregen en heb ik waardevolle ervaringen aan mijn 'rugzakje' toe kunnen voegen.
Marjolijn Stroijckens, Alliander N.V.

  Omschrijving Profiel Duur Investering