Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV)

 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) bij de Baak terecht gekomen. Een zeer inspirerende omgeving met erg leuke collega's!
 • Paul Hilhorst
  Functie: trainer
  Paul Hilhorst is werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck DBR. Paul is gedreven om meer uit mensen in organisaties te halen. Meer trots, meer plezier, meer prestatie. Hij is geboeid door de psychologie van veranderen. Hij is alert op hoe het collectieve en individuele gedrag worden beïnvloed en hoe de kwaliteit van de interactie kan verbeteren. Hij is geïnteresseerd in thema's als leiderschap, samenwerking, waarden en gedrag in organisaties. Hij werkt als coach, als trainer en als procesbegeleider op het brede gebied van verandermanagement. Energiek en resultaatgericht. Stelt de mens centraal zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. Teamspeler die voortdurend synergie in de samenwerking zoekt.
 • Desiree de Graaff
  Functie: programmamaker/trainer
  Desiree: "Ik sta er voor om anderen en mijzelf te helpen bij het proces van zelf-ontdekking en -ontwikkeling. Ik doe dat door mensen te ondersteunen te acteren vanuit wie ze willen zijn in plaats van dat te doen wat ze denken wat er van ze gevraagd wordt. Ik vind mensen prachtig door te zien hoe puur ze kunnen zijn. Mijn werkwijze is speels, zorgzaam, betrokken, verbonden, vrouwelijk en krachtig. Mijn eigen weg liep via coaching, transformatie, theatersport en mijn eigen 'stiel' ontwikkelen en uitbouwen binnen de Baak." Ervaring: Mijn ervaring ligt op het gebied van verandermanagement. De harde kant van verandermanagement in de vorm van Bedrijfswetenschappen en de 'zachte' kant in de vorm van Persoonlijke effectiviteit in Veranderen". Daarnaast ligt mijn kracht in REGIE: vanuit creativiteit (en niet vanuit reactiviteit) handelen en je vandaaruit je rol(len) vorm geven. Ik geef in dat kader ook workshops theatersport en clownerie.
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
 • Karin Eckenhuijsen Smit
  Functie: trainer
  Drs. Karin Eckenhuijsen Smit gaat voor het vrijmaken van menselijk potentieel door verhelderen van knelpunten, kansen en een koers die energie geeft. Zij is specialist op het vlak van talentmanagement, personal branding en persoonlijke ontwikkeling en leren, zowel voor kenniswerkers in grote organisaties die werken met het nieuwe werken , als bij kleinere bedrijven. Ze coacht met name leidinggevenden bij transities op zowel persoonlijk vlak als op teamniveau en heeft de menskant en de resultaatkant altijd in het oog. Haar ervaring als HRManager, trainer, coach, zelfstandig ondernemer en ouder gebruikt ze om anderen te coachen in succesvol blijven in een continu en snel veranderende wereld. Ze studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en gaat voor duurzame inzetbaarheid van mensen in gezonde en productieve organisaties. Dat doet zij hartelijk en doortastend. Motto: Er is bijna altijd een onderstroom, de kunst is die te weten.
 • Jantien Martin
  Functie: trainer
 • Rebekka van Hees
  Functie: trainer
  Rebekka van Hees is adviseur/trainer bij de Boer & Ritsema van Eck en werkt aan het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van teams en individuen. Haar kracht is het bouwen aan zelfvertrouwen van deelnemers, kansen zien om te verbeteren en personal branding. Rebekka studeerde sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft diverse cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.
 • Nienke Plompen
  Functie: trainer
  Nienke Plompen is trainer bij De Boer & Ritsema van Eck. Zij werkt met professionals op het gebied van communicatie en persoonlijke groei. Daarnaast adviseert ze organisaties bij innovatie en verbetering. Zij is vaste facilitator van innovatie- en veranderings-processen bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat. Tevens is zij kerntrainer van DBR Business NLP opleidingen.

  Nienke studeerde Industrieel Ontwerpen, specialisatie innovatiemanagement, aan de TU Delft en is gecertificeerd trainer in NLP. Nienke combineert focus en creativiteit om op een respectvolle manier mensen te begeleiden. Daarbij is zij zeer scherp in haar feedback, waardoor deelnemers hun leerdoelen niet kunnen missen.
 • Hanneke van Geet
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik faciliteer ontwikkelprocessen van leiders en professionals in het vinden van hun eigen kracht. Om te ontdekken hoe je je eigen regie kunt houden in de complexiteit van alledag. Hoe je vorm kunt geven aan dat wat voor jou belangrijk is in jouw leiderschap. Daarnaast begeleid ik de menskant van organisatieontwikkeling, gericht op leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. In trajecten waarbij de organisatie zichzelf van binnenuit versterkt door collectief te leren.

  In mijn trajecten ga ik uit van leren door doen, zelfsturing en leren door elkaar heen. Ik houd van diepgang met lichtheid, ik geef structuur aan complexiteit, ik zoek graag de grote lijnen: hoe alles met elkaar verbonden is en welke invloed jij daar weer op kunt uitoefenen.
 • Jolanda van den Broek
  Functie: Programmacoördinator de Baak
  Sinds 2009 met veel plezier werkzaam bij de Baak als Programmacoördinator; vanaf 2012 bij de Baak Business Academy.
  Omschrijving Profiel Duur Investering