Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV)

 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
 • Paul Hilhorst
  Functie: trainer
  Paul Hilhorst is werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck DBR. Paul is gedreven om meer uit mensen in organisaties te halen. Meer trots, meer plezier, meer prestatie. Hij is geboeid door de psychologie van veranderen. Hij is alert op hoe het collectieve en individuele gedrag worden beïnvloed en hoe de kwaliteit van de interactie kan verbeteren. Hij is geïnteresseerd in thema's als leiderschap, samenwerking, waarden en gedrag in organisaties. Hij werkt als coach, als trainer en als procesbegeleider op het brede gebied van verandermanagement. Energiek en resultaatgericht. Stelt de mens centraal zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. Teamspeler die voortdurend synergie in de samenwerking zoekt.
 • Desiree de Graaff
  Functie: programmamaker/trainer
  Waarom ik doe wat ik doe is omdat ik ooit zelf op het juiste moment een cursus deed waar ik zowel praktisch als verdiepend, tools kreeg, waardoor mijn leven vele malen moeitelozer werd. En dat gun ik meer mensen. NB: een aantal van die tools zit ook in de Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals... Wat ik doe is het aanbieden van een inhoudelijk spoor (theorie, inhoudelijk kader, wat maakt het werken met professionals bijzonder?) dat parallel loopt aan een persoonlijk spoor (leiderschap, persoonlijke effectiviteit, reactief vs pro-actief je rol pakken) en het werken met organisatie-cases opdat het geleerde direct bruikbaar is in je werkpraktijk. Hoe ik dat doe is door het hoofd (klopt ‘t) te verbinden aan het hart (deugt ‘t) en te bekijken hoe je zaken praktisch en behapbaar kunt maken (werkt ‘t).
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
 • Karin Eckenhuijsen Smit
  Functie: trainer
  Drs. Karin Eckenhuijsen Smit gaat voor het vrijmaken van menselijk potentieel door verhelderen van knelpunten, kansen en een koers die energie geeft. Zij is specialist op het vlak van talentmanagement, personal branding en persoonlijke ontwikkeling en leren, zowel voor kenniswerkers in grote organisaties die werken met het nieuwe werken , als bij kleinere bedrijven. Ze coacht met name leidinggevenden bij transities op zowel persoonlijk vlak als op teamniveau en heeft de menskant en de resultaatkant altijd in het oog. Haar ervaring als HRManager, trainer, coach, zelfstandig ondernemer en ouder gebruikt ze om anderen te coachen in succesvol blijven in een continu en snel veranderende wereld. Ze studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en gaat voor duurzame inzetbaarheid van mensen in gezonde en productieve organisaties. Dat doet zij hartelijk en doortastend. Motto: Er is bijna altijd een onderstroom, de kunst is die te weten.
 • Jantien Martin
  Functie: trainer
 • Rebekka van Hees
  Functie: trainer
  Rebekka van Hees is adviseur/trainer bij de Boer & Ritsema van Eck en werkt aan het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van teams en individuen. Haar kracht is het bouwen aan zelfvertrouwen van deelnemers, kansen zien om te verbeteren en personal branding. Rebekka studeerde sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft diverse cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.
 • Nienke Plompen
  Functie: trainer
  Nienke Plompen is werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck - DBR. Ze traint mensen in communicatie en persoonlijke groei. Daarnaast adviseert ze organisaties bij innovatie en verbetering. Change management bestaat volgens haar uit het doorbreken van niet-effectieve patronen en het versterken van eigenheid. In haar werk als trainer, coach en procesbegeleider combineert ze de dagelijkse praktijk met de onderstroom en humor met diepgang. Daarbij is zij zeer scherp in haar feedback, waardoor mensen en teams hun (leer)doelen niet kunnen missen. Zij is vaste facilitator van innovatie- en veranderingsprocessen bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat. Tevens is zij kerntrainer van DBR Business NLP opleidingen. Nienke heeft een technische achtergrond, studeerde Industrieel Ontwerpen (specialisatie innovatiemanagement) aan de TU Delft en is internationaal gecertificeerd Business NLP trainer. Nienke werkt graag voor organisaties die trots zijn op hun werk, hun product en hun bijdrage aan de wereld.
 • Jolanda van den Broek
  Functie: Programmacoördinator de Baak
  Sinds 2009 met veel plezier werkzaam bij de Baak als Programmacoördinator; vanaf 2012 bij de Baak Business Academy.
  Omschrijving Profiel Duur Investering