Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV)

In het programma Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering werk je op vele verschillende manieren aan je persoonlijke effectiviteit om succesvol te zijn in verandermanagement. Vanuit je persoonlijke leervragen verdiep je jouw kijk op verandermanagement en wat je te doen staat om hier beter sturing aan te geven. Al meer dan 10 jaar zijn leidinggevenden, projectleiders en professionals, die invloed willen hebben op de toekomst van hun organisatie, onze tevreden klanten.

De PEIV stelt je in staat succesvol sturing te geven aan je verandertaken, vanuit grondig inzicht in drijfveren en waarden van jezelf, je collega’s en je organisatie. Praktische tools zoals Spiral Dynamics, een krachtig instrument dat inzicht geeft in wat mensen, teams en organisaties beweegt, helpen je organisatieveranderingen beter te begrijpen. In dit programma werkt de Baak samen met De Boer & Ritsema van Eck. Een bureau met ruim 25 jaar ervaring in het geven van adviezen, coachen en training.

Voor wie?
PEIV is voor jou geschikt als je een belangrijke rol als veranderaar binnen jouw organisatie hebt en wanneer je je persoonlijke effectiviteit in het motiveren en enthousiasmeren wilt vergroten. Je wilt meer inzicht hebben in hoe organisaties veranderen en vooraf in kunnen schatten welke weerstanden en valkuilen er zijn. De training vergroot je kennis op het gebied van verandermanagement en maakt je succesvoller in het sturen van verandering.

Resultaten

• Je bent effectief in (het sturen van) verandering
• Je weet meer invloed uit te oefenen
• Je werkt met meer energie aan je resultaten
• Je gaat effectief om met weerstand
• Je hebt een uitgebreid handelingsrepertoire om een verandering aan te sturen

Proeven van PEIV
Op donderdag 10 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van dit programma. De proeverij zal worden gegeven door een van onze PEIV-experts die je laten ervaren waar PEIV voor staat. Klik hier om je aan te melden voor de proeverij.

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mailtje naar advies@debaak.nl.

Naast Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering bieden wij ook het programma Change Management aan. Vergelijk deze programma's.

Contact
Wil je graag weten of dit programma aansluit bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs? Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.
Benieuwd naar onze trainers? Vraag ernaar in een gesprek en wij brengen je graag in contact met hen.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  Verandermanagement
  Beinvloeden
  Zelfinzicht en bewustwording
  Persoonlijke effectiviteit

 • Doelgroep
  Projectleiders
  Managers
  Adviseurs
 • Duur
  7 dagen verspreid over drie modules
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  16
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.950,-
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.345,-
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 937,50 / exclusief logies € 467,50  incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan

  (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 
  Omschrijving Profiel Duur Investering