Persoonlijke Kracht (PK)

Er wordt je een glasheldere spiegel voorgehouden! En niet zo zeer op werkgebied, maar naar jou als persoon. En hoe dit uiteraard je werk beinvloed. Ik heb er echt veel aan gehad!
Ivonne van Os

De cursus PK geeft meer inzicht in jezelf en hoe jij met energie en balans omgaat. Door gebruik te maken van verschillende (leuke!) oefeningen en opdrachten krijg je een beter gevoel en beeld bij wat uiteindelijk goed voor jou is. Door de interactie met de docente en medecursisten kom je al snel tot meer contact met je gevoel en kracht, niet alleen door oefeningen te doen maar ook te ervaren dat het werkt!
Bram Manck

PK gaf me de bevestiging dat ik op de goede weg ben en handvatten om de weg vol vertrouwen te kunnen nemen.
Annunziata Tanzarella

Mijn indruk van de opleiding is dat er gestreefd wordt naar een situatie waarin mensen zichzelf beter leren kennen, maar vooral leren omgaan met (in hun ogen) hun fouten. Waar ik het meest aan heb is dat ik beter in kan schatten of ik in bepaalde situaties terecht wil komen of niet. Komt het dan toch voor dat iets me niet lekker zit, dan laat ik er een analyse op los die altijd in mijn voordeel zal werken!
Jannneke Tempel

Goed en leerzaam, aan te raden.
Anton Bokkers

De cursus doet zijn naam 'Persoonlijke Kracht' eer aan. Jijzelf als mens/deelnemer mag zijn die je bent; met al je onzekerheden, twijfels, angsten. Je wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken, te reflecteren op je handelen en gedrag. Jouw tempo is bepalend. De cursus heeft mij in mijn kracht en rust gezet! Met dank aan Vivian.
Sanny van Ginkel

Door alle dagelijkse hectiek was ik zelf kwijt wat mij energie oplevert en ik kwam in de training met het idee dat ik een hobby moest vinden, waaraan ik dan die energie kon ontlenen. Dat is dus helemaal het punt niet. Het gaat erom dat je je bewust wordt van de manier waarop je omgaat met allerlei situaties en hoe je dat kunt doen met zo min mogelijk energieverlies. Door dat verlies aan te pakken, win je energie. De sleutel is dat je bij jezelf moet blijven en deze training helpt je te definiëren wat dat ''jezelf'' is.
Clea Witteman

  Omschrijving Profiel Duur Investering