Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen (PEIO)

 • Cassandra Heemskerk
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 02 90
  e-mail: c.heemskerk@debaak.nl

  Sinds februari 1999 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. Ik ondersteun o.a. Management van Mensen, Leren Leiden, Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen en High Performance Leadership.
 • Jolanda Verdoes
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 04 03
  e-mail: j.verdoes@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds oktober 2000. Programmacoördinator van de volgende cursussen:
  - Management van Mensen (MVM)
  - Leren Leiden (LL)
  - Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen (PEIO)
  - Diverse projecten
 • Josja Vermeulen
  Functie: programmamaker
  Josja werkt als programmamaker bij Baak Open. Zij vindt haar passie en inspiratie in het ontwikkelen van mensen. Vanuit rust en betrokkenheid is zij in staat mensen direct aan te spreken op hun leerontwikkeling. Josja is verantwoordelijk voor het programmacluster Effectief Communiceren. Dit cluster omvat de volgende trainingen: Effectieve Persoonlijke Communicatie. Communicatie!. Persoonlijk Presenteren. Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen. Communicate with Impact. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het programma Management van Mensen. Wil je meer informatie over deze trainingen, kun je contact opnemen met haar via j.vermeulen@debaak.nl of 06 41 90 43 17.
 • Kees de Groot
  Functie: programmamaker/trainer
  Kees de Groot (1957) werkt sinds 1985 als adviseur op het gebied van veranderingsmanagement, leiderschapsontwikkeling en HRM. Hij is geassocieerd met De Baak, PSM (UK) en Bath Consultancy Group (UK). Als adviseur begeleidde hij onder andere de fusie tussen Renault en Nissan op het gebied van personeelsvoorziening, de reorganisatie van Philips Nijmegen, en de implementatie van SAP-HR binnen Shell. Zijn werk als opleider bestaat uit het verzorgen van opleidingen HRM en change management aan De Baak, NVP, Leidse Hogeschool, en het Instituut voor Management en Bedrijfskunde (MBA opleiding). Hij werkt nationaal en internationaal in MD programma’s zoals de ontwikkeling van het Europese landenmanagement van Canon, de top-50 van KPN.
 • Peter Schneider
  Functie: trainer
  Peter Schneider (1958) is sinds 1996 werkzaam als zelfstandig trainer en coach. Hij is specialist op het terrein van management, presentatie, communicatie en op het gebied van onderhandelingen. Hij begeleidde c.a.o.-onderhandelingen, de Nederlandse staat tijdens het onderhandelingsproces over de verzelfstandiging van de spoorwegen, kleine en grote contract besprekingen en trainde op dit gebied medewerkers van o.a. Shell, ING en Heineken. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonsgerichte aanpak, waarbij hij zijn keuze voor een bepaalde methodiek of werkwijze afstemt op het individu.
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
  Omschrijving Profiel Duur Investering