Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen (PEIO)

 • Kees de Groot
  Functie: programmamaker/trainer
  Kees de Groot (1957) werkt sinds 1985 als adviseur op het gebied van veranderingsmanagement, leiderschapsontwikkeling en HRM. Hij is geassocieerd met De Baak, PSM (UK) en Bath Consultancy Group (UK). Als adviseur begeleidde hij onder andere de fusie tussen Renault en Nissan op het gebied van personeelsvoorziening, de reorganisatie van Philips Nijmegen, en de implementatie van SAP-HR binnen Shell. Zijn werk als opleider bestaat uit het verzorgen van opleidingen HRM en change management aan De Baak, NVP, Leidse Hogeschool, en het Instituut voor Management en Bedrijfskunde (MBA opleiding). Hij werkt nationaal en internationaal in MD programma’s zoals de ontwikkeling van het Europese landenmanagement van Canon, de top-50 van KPN.
 • Peter Schneider
  Functie: trainer
  Peter Schneider (1958) is sinds 1996 werkzaam als zelfstandig trainer en coach. Hij is specialist op het terrein van management, presentatie, communicatie en op het gebied van onderhandelingen. Hij begeleidde c.a.o.-onderhandelingen, de Nederlandse staat tijdens het onderhandelingsproces over de verzelfstandiging van de spoorwegen, kleine en grote contract besprekingen en trainde op dit gebied medewerkers van o.a. Shell, ING en Heineken. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonsgerichte aanpak, waarbij hij zijn keuze voor een bepaalde methodiek of werkwijze afstemt op het individu.
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
 • Michelle van de Veen
  Functie: contactpersoon / programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 04 80
  e-mail: m.vandeveen@debaak.nl

  Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij de Baak. De eerste 2 jaar heb ik bij Baak Hospitality gewerkt op onze locatie de Baak Seaside te Noordwijk. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar programma-organisatie. Als programmacoördinator begeleid ik -met veel plezier- het logistieke proces van diverse trainingen, waaronder Ik en de Anderen en Professional als Coach.
 • Machteld van Klaveren
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 02
  e-mail: m.vanklaveren@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds 1997 als programma-assistent.
  Omschrijving Profiel Duur Investering