Persoonlijk Presenteren (PP)

“De cursus Persoonlijk Presenteren was wat mij betreft echt super-de-luxe! Het cursus materiaal en de praktische oefeningen tijdens de cursus hebben mij een enorme boost in vaardigheden gegeven. Daar waar ik voorheen als een stoomtrein door mijn presentaties ging ben ik me nu meer bewust van mijn eigen houding, die van mijn publiek (contact), bewaar ik veel meer rust tijdens het presenteren en staat de doelstelling centraal (en niet de presentatie). Afgezien van hetgeen ik heb opgestoken waren vooral de sfeer, de leuke groep en de zeer enthousiaste en professionele trainers werkelijk fantastisch! Dit smaakt naar meer...”
Frerik Wassink, Shell Nederland Raffinaderij B.V.

"Ik was op zoek naar een praktisch toepasbare opleiding om de ongezonde spanning die ik ervaarde voor het presenteren om te buigen naar een gezonde spanning. Voor mijn werk presenteer ik regelmatig en dit zat mij in de weg. Deze opleiding heeft mij enorm geholpen door de praktische opzet, de veilige oefenomgeving en de feedback van de trainer en mijn medecursisten. Ik ervaar presenteren nu als 'leuk' en dat had ik nooit verwacht!"
Michel Marijnen, Rabobank


“Ik ben erg enthousiast over deze cursus! Twee op elkaar ingespeelde gemotiveerde trainers hebben gezorgd dat de hele groep grote vooruitgang heeft geboekt. In een veilige, open sfeer continu actief bezig zijn. Bij mij was de basis al aanwezig, maar na afloop kan ik ECHT contact maken met het publiek vanuit mijn hart!!”
Eline de Goede, ING Bank Div. Retail

"Goede opleiding welke mij heeft geholpen bij het beter presenteren."
Lukas Rietsema, Suikerunie

"Vooraf dacht ik: 'dit is misschien wel zo'n bla-bla training'. Het meemaken van de voorlichtingsworkshop trok me over de streep en de training heeft mijn verwachtingen overtroffen: met veel plezier en stevigheid sta ik nu te presenteren."
Anne Weiland, Weiland Praktijk voor Training en Coaching

  Omschrijving Profiel Duur Investering