Persoonlijk Presenteren (PP)

"Ik was op zoek naar een praktisch toepasbare opleiding om de ongezonde spanning die ik ervoer voor het presenteren om te buigen naar een gezonde spanning. Voor mijn werk presenteer ik regelmatig en dit zat mij in de weg. Deze opleiding heeft mij enorm geholpen door de praktische opzet, de veilige oefenomgeving en de feedback van de trainer en mijn medecursisten. Ik ervaar presenteren nu als 'leuk' en dat had ik nooit verwacht!"
Michel Marijnen, Rabobank

“Ik ben erg enthousiast over deze cursus! Twee op elkaar ingespeelde gemotiveerde trainers hebben gezorgd dat de hele groep grote vooruitgang heeft geboekt. In een veilige, open sfeer continu actief bezig zijn. Bij mij was de basis al aanwezig, maar na afloop kan ik ECHT contact maken met het publiek vanuit mijn hart!!”
Eline de Goede, ING Bank Div. Retail

"Goede opleiding welke mij heeft geholpen bij het beter presenteren."
Lukas Rietsema, Suikerunie

"Vooraf dacht ik: 'dit is misschien wel zo'n bla-bla training'. Het meemaken van de voorlichtingsworkshop trok me over de streep en de training heeft mijn verwachtingen overtroffen: met veel plezier en stevigheid sta ik nu te presenteren."
Anne Weiland, Weiland Praktijk voor Training en Coaching

“Het programma was leerzaam, inspannend, passend op mijn leervraag en passend op datgene wat van tevoren geschetst wordt. De kwaliteit van de training was voor het grootste deel echter toe te schrijven aan de uitstekende trainer: Robin Kortlang.”
Edith Jacobs, gemeente Deurne

“Een erg goede, diepgaande training die je niet alleen trucjes leert om beter te presenteren maar je ook laat zoeken naar het waarom achter een hoop zaken. Waarom ga je deze presentatie eigenlijk doen? Waarom zouden die mensen naar je willen luisteren? Maar ook; wat houdt je persoonlijk tegen om beter te presenteren?”
Vincent Partington, XebiaLabs B.V.

  Omschrijving Profiel Duur Investering