Persoonlijk Presenteren (PP)

Zonder stress overtuigend presenteren

Met je presentatie wil je iets bereiken. Je wilt informeren, overtuigen, inspireren. Maar hoe doe je dat? Alleen een op je publiek afgestemd, inhoudelijk verhaal is niet voldoende. Het ware succes van je presentatie hangt af van de manier waarop jij het verhaal vertelt. Kom je krachtig, authentiek en geloofwaardig over? Weet je je publiek te boeien?

Essentie
Met de training Persoonlijk Presenteren krijg je vertrouwen, ontspanning en plezier in het geven van presentaties. Je vergroot je impact, krijgt anderen in beweging en inspireert met je verhaal.

De training gaat over vaardigheden en persoonlijke kracht. Dus krijg je handvatten en tips & tricks voor het geven van een goede presentatie. Maar we kijken ook naar hoe je overkomt op het publiek, hoe je je kracht inzet en je lichaam en stem gebruikt. Waardoor je niet alleen vaardiger wordt, maar ook je zelfvertrouwen vergroot en je uitstraling verbetert.

Resultaten

 • Je brengt je boodschap effectief
 • Je weet je publiek te inspireren en te overtuigen
 • Je zet momenten van spanning en ontspanning effectief in
 • Je presenteert met meer zelfvertrouwen en minder angst of stress

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mail naar advies@debaak.nl.

Deelnemers over Persoonlijk Presenteren
“…echt super-de-luxe! Een enorme boost in vaardigheden. Waar ik voorheen als een stoomtrein door mijn presentaties ging, ben ik me nu meer bewust van mijn eigen houding, die van mijn publiek en bewaar ik veel meer rust. Ook de sfeer, de leuke groep en de zeer enthousiaste trainers waren fantastisch! Dit smaakt naar meer...”
Frerik Wassink, Shell Nederland Raffinaderij B.V.

Deelnemers waarderen de training gemiddeld met een 8,8 (bron: evaluaties deelnemers uit 2014).

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  Inspireren, Presenteren, Profileren, Communicatie, Beinvloeden, Persoonlijke Kracht

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, Middle Managers, Directieleden, Adviseurs, Professionals, Beleidsmedewerkers
 • Duur
  Twee modules van 2 dagen (totaal 9 dagdelen)
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  6
 • Max. deelnemers
  9
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 1.950,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 2.145,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 465,25/ exclusief logies € 230,25 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan

  (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 

  De arrangementskosten bedragen per 2015:

  Module 1: €  244,50 (inclusief logies) en € 127,- (exclusief logies)

  Module 2: € 220,75 (inclusief logies) en € 103,25 (exclusief logies)   

  Omschrijving Profiel Duur Investering