Persoonlijk Presenteren (PP)

 • Robin Kortlang
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds 1997 ben ik met veel plezier betrokken als begeleider bij trainingen van de Baak. Ik ben nu als trainer bij de Baak verbonden aan de training Persoonlijk Presenteren en actief als coach. Ik reflecteer op effect van gedrag en bied mogelijkheden aan voor effectievere opties. Graag spreek ik mensen aan en daag ze uit om hun grenzen te verleggen en daarmee te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je meer opties tot je beschikking hebt (zeker in lastige situaties) je meer mogelijkheden hebt. Daarmee heb je meer invloed en impact. Ik help mensen graag om dat te bereiken. Inspireren, motiveren en relativeren met een vrolijke knipoog zijn voor mij belangrijke waarden die zichtbaar zijn in m’n werk. Ik streef er naar het plezier in mijn werk uit te dragen en over te laten slaan.
 • Ien van Duijnhoven
  Functie: sr. programmamaker/trainer/coach
  Ien van Duijnhoven werkt als trainer, coach en presentator. Ze wordt gedreven door de vraag hóe wij leren en wanneer we openstaan óm iets te leren. Het persoonlijke element, wat wil ik (niet), speelt bewust of onbewust altijd een grote rol. Vanuit haar theater-achtergrond stimuleert ze mens en organisatie zijn grenzen te onderzoeken (en/of te verleggen) en zijn rol te spelen. Vanuit haar Gestalt-achtergrond legt ze de vinger op de ‘levendigheid’; waar zit energie, waar loopt de energie weg. Respect en humor staan hoog in haar vaandel.
 • Bianca Stokman
  Functie: programmamaker/trainer
  Bianca Stokman (1972) studeert af in psychologie en personeelwetenschappen. Ze is werkzaam als personeelsadviseur wanneer ze zeven jaar later besluit ook haar andere passie te volgen. Ze gaat parttime werken en doet toelatingsexamen voor het conservatorium. Vier jaar later rondt ze de opleiding zang Lichte Muziek aan de HKU te Utrecht af. Ze werkt dan inmiddels bij de Baak, instituut voor leiderschaps- en ondernemerschapsontwikkeling. In haar trainingen en in workshops maakt ze regelmatig gebruik van stem en muziek.
  In 2009 begint haar fascinatie voor de toenemende neurologische kennis. Wat weten we van ons brein en wat betekent dat voor leren en werken? Haar groeiende interesse in het onderwerp en in de toepassing ervan leidt in 2011 tot de start van haar bedrijf Messing & Groef, wat zich richt op de verbinding van mensen en van hersencellen door training en coaching.
 • Anja de Boer
  Functie: programmamaker/trainer
  Anja de Boer werkt als coach en trainer bij de Baak. Anja heeft een achtergrond als als sociaal- en organisatiepsycholoog, en systeemtherapeut. Kijkt naar het gedrag van mensen, in hun context. Ook is ze geschoold als actrice en heeft ze jarenlang gespeeld in theaterproducties. Deze dubbele achtergrond kleurt haar manier van werken; ze kijkt als actrice en ontrafelt als psycholoog. Dit maakt haar stijl zowel analytisch als dynamisch. Haar kracht ligt in het creëren van een setting, waarin veiligheid en speelsheid onstaan in het leren. Woorden die Anja ’s manier van werken kenmerken: ontwapenend, analytisch, humor, uitnodigende confrontatie, experimenteren.
 • Josja Vermeulen
  Functie: programmamaker
  Josja werkt als programmamaker bij Baak Open. Zij vindt haar passie en inspiratie in het ontwikkelen van mensen. Vanuit rust en betrokkenheid is zij in staat mensen direct aan te spreken op hun leerontwikkeling. Josja is verantwoordelijk voor het programmacluster Effectief Communiceren. Dit cluster omvat de volgende trainingen: Effectieve Persoonlijke Communicatie. Communicatie!. Persoonlijk Presenteren. Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen. Communicate with Impact. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het programma Management van Mensen. Wil je meer informatie over deze trainingen, kun je contact opnemen met haar via j.vermeulen@debaak.nl of 06 41 90 43 17.
 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
  Omschrijving Profiel Duur Investering