Perfectionist en in je Kracht (PerK)

 • Christine Ruiter-Plemper
  Functie: Programma Executive
  Sinds november 2002 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik ben Programma Executive en eind verantwoordelijke voor het cluster Persoonlijke Ontwikkeling waar onder andere de trainingen Ik en de Anderen, Persoonlijke Kracht, Masterclass Inner Compass en Investeren in Meesterschap onder vallen.
 • Nicoline van Roozendaal
  Functie: programmamaker/trainer
  Nicoline van Roozendaal leert managers en professionals hoe zij met meer succes, veerkracht en inspiratie kunnen werken.
  "Ons gedrag, onze patronen en overtuigingen zijn ons vaak zó eigen, dat ze een blinde vlek voor ons zijn. Ik laat mensen hun eigen stroom van denken observeren. Je bent niet je gedachtes en gevoelens, je hébt je gedachtes en gevoelens. Mensen kunnen er voor kiezen om hun belemmerende patronen en overtuigingen hun kracht te laten verliezen. Waardoor leven léven wordt, in plaats van overleven."
 • Vivian van de Hoef
  Functie: trainer
  Drs. Vivian van de Hoef (1971) is als trainer verbonden aan de Baak. Haar interessegebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, vitaliteit en creativiteit. Vivian studeerde Communicatiewetenschap en aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In 2003 heeft ze haar opleiding tot coach afgerond. Ze heeft een Yoga opleiding gedaan in Amerika en zich verdiept in het Enneagram bij Helen Palmer in Berkeley. Tevens is ze LSI- en LIFO-gecertificeerd.
 • Anja de Boer
  Functie: programmamaker/trainer
  Anja de Boer werkt als coach en trainer bij de Baak. Anja heeft een achtergrond als als sociaal- en organisatiepsycholoog, en systeemtherapeut. Kijkt naar het gedrag van mensen, in hun context. Ook is ze geschoold als actrice en heeft ze jarenlang gespeeld in theaterproducties. Deze dubbele achtergrond kleurt haar manier van werken; ze kijkt als actrice en ontrafelt als psycholoog. Dit maakt haar stijl zowel analytisch als dynamisch. Haar kracht ligt in het creëren van een setting, waarin veiligheid en speelsheid onstaan in het leren. Woorden die Anja ’s manier van werken kenmerken: ontwapenend, analytisch, humor, uitnodigende confrontatie, experimenteren.
 • Herbert Minderhoud
  Functie: Programmamaker/trainer
  Wat kun je van hem verwachten? Anderen noemen hem betrokken, inspirerend, geïnteresseerd en warm, maar ook stevig en to-the-point. Hij heeft een breed interessegebied, waarbij de mens in al zijn facetten steeds centraal staat. Zijn manier van werken en leven kenmerkt zich door een diepe verbinding met de mensen om hem heen, zowel collega’s, als vrienden, als klanten. In die verbinding vindt hij ‘zin’, bezieling en inspiratie, die hij graag overbrengt of deelt. Hij gelooft erin dat iedereen beschikt over een krachtig potentieel en dat men zich daarvan bewust kan worden. Door steeds bewuster te worden, kan men dan steeds meer in zijn of haar kracht komen. Hij geeft zijn werk invulling door een concrete, praktijkgerichte en no-nonsense aanpak te combineren met inzichten uit spirituele tradities, vanuit een achtergrond in de (klinische) psychologie en (loopbaan)coaching. Hij is sinds 1999 verbonden aan de Baak.
 • Cornelie de Winter
  Functie: programmamaker/trainer
  Cornelie de Winter is sinds 1999 werkzaam bij de Baak. Na haar studie Communicatiewetenschap is zij als communicatie adviseur geinteresseerd geraakt in wat mensen beweegt in hun werk. Als programmamaker en trainer bij de Baak is zij graag met klanten in gesprek over hoe je meer kunt halen uit je werk en je leven. Favoriete onderwerpen zijn leiderschap, coaching, adviseren en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is muziek een belangrijke inspiratiebron. Ze loopt vaak zingend rond in de zalen.
 • Erika Drentje
  Functie: Senior trainer/coach/veranderkundige
  Vanuit hart en ziel begeleidt zij leiders en professionals bij het (er)kennen, ontwikkelen en benutten van hun talenten, emotionele intelligentie, authentieke levenskracht en (persoonlijk) leiderschap, in het licht van hun professionele levensloopbaan. Door haar jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en de non-profit sector, heeft zij veel oog voor de (organisatie-)context van vraagstukken. Van daaruit kan zij gemakkelijk aansluiten bij diverse persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken die gaan over authenticiteit, effectiviteit en het omgaan met organisatiedynamiek. zij zet de persoon centraal en benut hierbij haar psychologische, organisatie- en veranderkundige expertise. Erika staat voor persoonlijke en veranderkundige begeleiding die verbinding, beweging, energie en flow genereert. Het doel van haar begeleiding is het versterken van jouw resultaten als leider of professional door effectief handelen vanuit rust, reflectie, focus, verbinding en vitaliteit.
 • Petra Hoek
  Functie: programma-assistent
  telefoon: 071 - 369 01 04
  e-mail: p.hoek@debaak.nl

 • Leonoor Baaten
  Functie: Contactpersoon
  telefoon: 071-3690640
  e-mail: l.baaten@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering