Ervaringen

Adviesgesprek  • Simon Sinek
    The Golden Circle


  • VIS!
    Energie, Passie en Plezier - Lees het boek!

Overzicht Opleiding en Advies  Team Opleiding en advies Ervaringen Opleiding en Advies En verder FAQ Opleiding en Advies

Benieuwd naar andere persoonlijke ervaringen?

Telefonisch adviesgesprek
" Ik vond het een zeer prettig gesprek. Aan de andere kant van de lijn zat echt iemand die goed doorvraagt en helder krijgt wat mijn behoefte is. Daarbij heb ik een aantal adviezen gekregen voor trainingen die goed aan mijn behoefte beantwoorden. Kortom, prima gesprek."  

Speedadvies
"Door goede ervaringen van een collega ben ik bij de Baak uitgekomen. Ik heb mij eerst goed georiënteerd via internet en de keuze gemaakt om workshops tijdens de Baakproeverij te volgen. Met een speedadvies, voorafgaand aan de workshop, heb ik mijn specifieke opleidingsvraag duidelijk gekregen. Het gesprek was prettig en open. De opleidingsadviseur wist mijn vragen over de verschillende opleidingen goed en duidelijk te beantwoorden. Dit heeft mij geholpen in mijn keuze voor een opleiding bij de Baak."

Persoonlijk adviesgesprek
"Allereerst nogmaals bedankt voor het warme welkom en het ontzettend plezierige en verhelderende gesprek van gisterenmorgen. Als dit geen onderscheidende dienst is van De Baak, dan weet ik het ook niet meer. Het ging wel wat dieper dan een opleidingsadvies. Heel bijzonder! Het boekje "Netwerken werkt" heb ik al in mijn bezit, "de Fred Factor" is in aanschaf. Daarnaast nog genoeg te doen."

Persoonlijk adviesgesprek 
"Ik heb het gesprek ook als heel positief ervaren, wel een beetje confronterend hoe iemand met veel ervaring zo je persoonlijkheid bloot legt...." 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering