En verder...

Adviesgesprek  • Simon Sinek
    The Golden Circle


  • VIS!
    Energie, Passie en Plezier - Lees het boek!

Overzicht Opleiding en Advies Team Opleiding en advies Ervaringen Opleiding en Advies  En verder FAQ Opleiding en Advies

Time-Out gesprekken 
Tijdens een door de Baak georganiseerd inspirerend event kun je een Time-Out gesprek voeren met een adviseur van de Baak. Dit is een individueel gesprek om stil te staan bij jouw persoonlijke vraagstukken en om de vertaalslag te maken van het event naar jouw (werk) situatie.

Speedadviezen 
Tijdens voorlichtingsbijeenkomsten is er de mogelijkheid om een kort opleidingsadviesgesprek te hebben met een adviseur. In een 1-op-1 gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke leervragen en daar een passend advies bij geven.

Take-Off gesprekken 
Enige tijd na het afronden van een intensieve training bij de Baak, neemt een van de adviseurs contact met je op voor een Take-Off gesprek. We horen graag hoe het nu met je is. Hoe heb je de training ervaren, zijn je verwachtingen ten aanzien van het programma voldaan en heb je nog aanvullende vragen?

En tenslotte

Walk & Talk gesprekken 
Trek je wandelschoenen aan en ontdek in een Walk & Talk gesprek welke opleiding bij jou past. Onderzoek samen met een opleidingsadviseur jouw leervraag tijdens bijvoorbeeld een wandeling langs het strand bij onze locatie in Noordwijk of in het bos op onze locatie in Driebergen. 


  Omschrijving Profiel Duur Investering