Masterclasses Young Talent

 • Ludo Lambrechts
  Functie: programmamaker/trainer
  Docent van o.a. postgraduaat EHSAL/HUB, Brussel, België en Ichec Entreprises, Brussel; financieel adviseur BULCO b.v.b.a.; startte aan VLEKHO het programma Master in International Business, waarvan Ludo een tijd lang programmadirecteur was.
 • Charlotte Gmelig Meijling
  Functie: Trainer
  Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en mindfulness trainer en ben werkzaam als coach en trainer binnen mijn eigen praktijk en freelance voor De Baak. Ik heb verschillende paden bewandeld: van een studie Nederlands naar de opleiding goudsmeden, van goudsmid naar een leidinggevende functie sales bij Joop van den Ende naar mijn huidige bestemming van trainer/coach.

  Iedereen heeft zo zijn of haar weg af te leggen. Met mindfulness sta je eens stil op jouw pad en kijk je rustig om je heen. Je stopt met voortdurend op weg te zijn om vervolgens je reis met grotere wijsheid en kalmte te vervolgen.
 • Jack van Osch
  Functie: Trainer/docent
  Drs. Jack van Osch heeft een bestuurs- en veranderkundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan met management & organisatievraagstukken in zowel de private als de publieke sector. Hij was o.a. werkzaam als implementatiemanager, intern organisatieadviseur, interimmanager, managing consultant bij een opleiding en trainingsinstituut, en partner van een bureau dat gespecialiseerd is in de realisatie van veranderingen middels tijdelijke managementvormen als project- en programma-management. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn bedrijf Oxforthe Change functioneert in diverse rollen: als interim/projectmanager, trainer, coach, consultant en als kerndocent in een MBA opleiding.
 • Martijn van Haagen
  Functie: programmamaker/trainer
  Omschrijving Profiel Duur Investering