Masterclasses Young Talent

  

Vitaliteitonderdeel:

Basic Mindfulness in bedrijf (4 bijeenkomsten van 2 uur)

Extra geconcentreerde aandacht leidt tot extra prestatie
Uit het Algemeen Dagblad 31/1/11
'De universiteit van Wisconsin ontdekte dat mediterende werknemers een hogere frustratietolerantie, een beter arbeidsklimaat, vrolijkere en optimistischere stemmingen en een hoger energieniveau rapporteren. Ook verminderen conflictsituaties en 'slangenkuileffecten' op het werk als werknemers een mindfulness training hadden gevolgd
.

Door het beoefenen van de Mindfulness technieken leer je meer in het hier en nu te zijn en ben je beter in staat je te focussen. Je werkt effectiever, secuurder en efficiënter. Ook ontwikkel je een groter reflectief vermogen en kun je beter omgaan met onzekerheden, de onvoorspelbare toekomst, onverwachte gebeurtenissen en stressvolle situaties. Mindfulness beoefening in combinatie met persoonlijk leiderschap programma’s als TOP, 30ers, YEP en GET REAL verhogen je vermogen tot leren exponentieel.

Losse modules van de Masterclasses

Masterclass –  Project en Time Management I en II
Om een verandering aan te kunnen brengen, zijn kennis en vaardigheden nodig om van inspiratie naar realisatie te gaan. Hoe manage je tijd en zorg je voor overzicht in je werk in deze tijd van informatie overload? Hoe behoud je de juiste balans in werk en leven? In deze masterclass wordt je geleerd hoe doelen worden gerealiseerd in de complexiteit van een constant veranderende organisatie. Met behulp van projectmanagement leer je je project SMART te maken en uit te zetten om uiteindelijk je doelstelling te bereiken.

Masterclass - Financieel Management
Om op een verantwoorde manier mee te sturen en richting te geven aan eigen werkzaamheden, een afdeling of organisatie, is voldoende financiële kennis nodig. Het versterken van financiële kennis en inzicht en het kunnen toepassen daarvan in de eigen werkomgeving staat centraal in deze masterclass. In deze module gaat het om het begrijpen en beoordelen van financiële gegevens op hoofdlijnen zonder al te veel details.


Aanvullend traject

Performance Coaching (aanvullend, 3 gesprekken van 1 uur)
Onder begeleiding van een ervaren coach onderzoek je je eigen performance. Er wordt gericht gekeken naar je vitaliteit en welke competenties je meester bent en welke je nog verder hebt te ontwikkelen om je een stevig fundament te geven in de eerste fase van je loopbaan.
 
In combinatie met de masterclasses kunnen we dit traject aanbieden voor de speciale prijs van 425 euro.

 

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering