Masterclass Inner Compass® (MIC)

Masterclass Inner Compass®

Waardoor laat ik mij leiden? Wie of wat bepaalt mijn functioneren? Hoe geef ik richting aan mijn werk, mijn rol, mijn onderneming, mijn team? Wat betekent succes - op de keper beschouwt - voor mij?

Wellicht is voor jou het moment aangebroken om stil te staan bij deze en soortgelijke vragen. Een pas op de plaats om inzicht te krijgen in hoe je kunt functioneren vanuit de waarden waar jij je bij thuis voelt. De Masterclass Inner Compass® (MIC) is daarvoor dé plek. Deze masterclass is een intensief, vierdaags leertraject gericht op het ontdekken, waarderen en volgen van jouw innerlijk kompas. Dit kompas is de innerlijke autoriteit van waaruit je jouw werk en jouw leven vormgeeft. Zonder contact met deze innerlijke autoriteit blijf je een speelbal van je externe omgeving, je innerlijke criticus en de conditionering uit je verleden.

Ook voor degene die hun koers al kennen kan het een uitdaging blijven hem te handhaven, vooral in moeilijke omstandigheden. Vaak worden keuzes beleefd als of/of mogelijkheden. Succesvol zijn in je werk is mogelijk als je vrij kunt manoeuvreren tussen de polariteiten die het leven ons aanbiedt. Bijvoorbeeld de polariteit tussen autonomie en verbinding, of tussen visie en realiteit.

Doelgroep
De MIC is gericht op mensen met een stevige dosis werk- en levenservaring. Bestuurders, senior managers,  professionals en ondernemers, die succesvol zijn en willen blijven in hun werk op een wijze die past bij wie ze werkelijk zijn.

Resultaten

De Masterclass is gericht op de volgende resultaten voor de deelnemers:

- Inzicht, respect en vertrouwen in je eigen leiderschap en ondernemerschap.
- Bestuurder zijn van eigen positie en rol in de organisatie.
- Authenticiteit en integriteit ervaren in de ontmoeting met anderen.
- Gemoedsrust ervaren in stressvolle omstandigheden.
- Genieten van balans en voldoening in werk en leven.
- Polariteiten zinvol hanteren.
- Onbevangen en nuchter talenten inzetten.

Dit programma kunnen we uiteraard ook op maat maken voor jouw organisatie. Bel daarvoor onze Incompany desk op 071-369 0400/401 of klik voor meer informatie op www.debaak.nl/maatwerk

Kennis maken met Masterclass Inner Compass? Op donderdag 11 juni 2015 kun je deelnemen aan de Proeverij van de Baak, waar je onder andere van de training Masterclass Inner Compass® kunt 'proeven'. op landgoed de Horst in Driebergen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 • Onderwerp

  "Masterclass Inner Compass®"

 • Doelgroep
  Ervaren ondernemers en bestuurders, senior managers en professionals.
  Leeftijdsindicatie 40+
 • Duur
  Eén module van 4 volle dagen en een terugkommiddag
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  3495,00
 • Prijs BTW-vrij
  3844,50
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 648,75 / exclusief logies € 294,75 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).

  Omschrijving Profiel Duur Investering